Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)tirsdag 29. januar 2013

Lide for skjønnheten?

Helt siden spisestua ble flyttet inn på kjøkkenet..Har jeg sittet og fundert frem og tilbake hva jeg skal plassere i den `andre` enden av stua..Nå står det 2 skjenker dær, det ser ikke helt harmonisk ut. Planen blir vel å bære den ene skjenken opp på loftet...Ulempen er bare at den er utroooolig tung;/ Derfor har jeg utsatt å flytte den før jeg visste 100 % sikkert hva jeg skulle gjøre. + at den må ryddes...hihi...og det er jo sååå kjedelig ;)
Men jeg har ihvertfall bestemt meg for å ha en god stol der skjenken nå står..

Valget falt først på denne skjønnheten av en stol. Selges av Micma design på facebook.
Prisen er heller ikke noe å si på.2000 kr. Liten, nett og lekker stol til den lille stua mi...
Men....Vil den nå bli så mye brukt, eller vil den messt stå til pynt?
Hadde ikke nølt 1 sekund hvis jeg hadde stort hus og gooo plass.Ser virkelig for meg denne i en lekker stor yttergang. Men i dette tilfelle måtte den isåfall hengt i taket... For vår gang er en ueropall gange 2 og en halv;)..hihi...Men det er rart hvordan man endrer seg litt etterhvert som man får barn og må begynne å tenkte praktisk istedet for pent..litt kjedelig, men nødvendig..
Så fornuften seiret.....Da blir valget av stol denne..


eller kanskje denne?

Begge stolene er å bli kjøpt på jysk faktisk...er ikke noe å si på prisen. 1999kr.

Disse stolene er langt ifra så vakker som den første, men tror de begge kan være bedre  å sitte å lese i sammen med lillemor, itillegg tåler de nok bedre små barnehender som ikke bestandig er så rene...
Hva synes dere om disse stolene da?

onsdags klem ifra meg <3

7 kommentarer:

 1. Heihei! Synes den siste såg best ut for koselige lesestunder. Lang rygg og gode puter :D Ble kjempebra da dåkk ommøblert!
  Klæm Renate

  SvarSlett
 2. Den øverste stolen var kjempeLEKKER!:D Men Med begrenset plass må man velge..sukk:P Likte best den stolen i midten, så bedre ut å sitte i enn den øverste, og finere enn den nederste:P Lykke til med valget:))

  SvarSlett
 3. Heisan du. Må nok si meg enig i at den øverste stolen, var den desidert peneste, men så var det jo det praktiske da... Syns den i midten var penest, men tror den nederste er den mest behagelige. Lykke til med valget i allefall.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 4. Micme har utrolig mye fint, men akkurat i dette tilfellet synes jeg faktisk begge de to nederste stolene er penere enn den øverste!! :0 -Og helt klart også mere praktisk, som du selv sier! ;) Trekket på putene i den nederste kan sikkert lett tas av, og vaskes? Kjekt når man har småttinger i huset! ;) Den midterste var vakker, men vil den bli "flatsittet" etter litt bruk? Kommer an på om fyllet er "dunete" eller om det er "harde" hele skumgummi-puter inni, uansett ikke alltid lett å si, og noen stoler kler "høyt elsket (=vel brukt)"-preget t.o.m. Den nederste var høyreist og stilig, klassisk, tidløs og litt sånn "Slettvoll-stil" over den, fikk faktisk litt lyst på en slik selv, har jo sofa i denne fargen! ;)) Men sjekk at den ikke er for steil, -har for bratt i ryggen til at den er komfortabel å sitte i, uansett hva du velger. Fine stoler som ikke er gode å sitte i blir bare støvsamlere, mens hvis du finner en skikkelig god en så blir det fort et favorittsted, et sted å ha lesestund sammen med lillemor f. eks. ;) Lykke til med valget, og ha en fin uke! :0)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett
 5. Så flotte stoler! Var å kikka på den øverste, men var utrolig liten i virkligheten....så skuffa!! Begge dem 2 andre var flotte og sikkert mye mere praktisk, til daglig bruk.

  SvarSlett
 6. Veldig fine stoler alle sammen, men for koselige lesestunder hadde jeg kanskje valgt den nederste, men som Ann sa; Sjekk at den ikke er for bratt i ryggen, for da er den ikke så kjekk å sitte i.
  Men alle tre stolene var fine, så da er det bare å finne ut hvem som er verd det ;)

  Ha en fin dag!
  Klem Marit

  SvarSlett
 7. Flotte stoler, det blir nok bra:D Jeg likte den første fra jysk veldig godt, men begge fine og fin pris:)

  SvarSlett