Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)søndag 17. februar 2013

vårt soverom..

God søndag til dere;) bedrevet med i helgen da? Hær skulle jeg egentlig ha vært på interiør bloggtreff for likesinnede ifra Rana og Mosjøen...men siden både lillemor og mannen var syke, måtte mor holde seg hjemme.
Kan nok ikke si at stemninga var på topp i går, ei heller ikke humøret;) Men neste gang må jeg vel få blitt med;)

Hær har det lavet ned gigantiske snø mengder siden i går kveld..kjenner kroppen skriker etter våren og lysere tider...Men det blir det blir...Som en kjær å positiv venn brukte å si....<3


Har jo lenge hatt lyst til å ta bilder av soverommet vårt, Men siden det mangler listverk både hær og dær, tenkte jeg å vente til alt ble `perfekt`....Men f....  perfekt...;) Her kommer det et lite bilderas ifra `the master bedroom` ;) hihi...  På soverommet har jeg brukt en gammel blondegardin som sengeteppe. fint og billig iforhold til de dyre sengeteppene på markedet.

Barnesenga skal straks flytte ut og over  på barnerommet...på tide nå...;)

Det beste med soverommet vårt tror jeg må være at det er skråtak, synes det er så koselig, og jeg rett og slett ELSKER å høre regnet som treffer på taket når jeg ligger i senga.
Vakre Hellbillies sitatet er kommet opp på veggen. takk til Lindas import på fb, for  meget  god service;)

Nytt konsoll bord er kommet på plass. skal male speilramma grå, så den  passer bedre inn.
Nattbordet ble kjøpt av ei dame for en 50 lapp. pusset det ikke før det ble malt ,dermed har malinga flakket av.
 skal få seg en makeover til sommeren;)


 Nattbord håndtak kjøpt på nettbutikken Sofies villa. Elsk*


 Muren på soverommet er malt med kalkmalinga ifra Pure & original. Tidligere var muren kledd med tapet som så ut som teglstein. Jeg skal love dere at jeg har brukt  mange timer på å få bort den gamle tapeten. Elsker sjatteringen denne malinga gir;)

I denne gyngestolen har jeg tilbringt noen timer det sisste året...Sitter blandt annet i den og gynger og synger nattasang for prinsessa hver kveld;) koooseli... Anbefaler alle med babyer å ha gyngestol på soverommet hvis man har plass.

Grunnet ustabilt nett har jeg vært lite flittig til å titte innom dere...Håper nettet holder stand, så jeg får besøkt dere i kveld. Nå skal jeg ut å starte han yanmar ( fresen;)

Finfin søndag videre til dere, klem Mailinn 

5 kommentarer:

 1. Førr et koselig soverom ;) sånn ordtlig koslig, mange søte detaljer, likte det veldig godt :)

  Ha en fin søndag (i snø kaos været)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig på soverommet:) Stilig med et veggord som er personlig:) Ikke dumt å bruke blondegardin som sengeteppe..:D

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig soverom:) Lunt å fint, koselig veggord også! Er vel bare å komme seg ut å måke igjen.. :) Glad i har snøfres i dag!
  Ha en fortsatt fin søndag!!
  Karen

  SvarSlett
 4. kjempe koselig soverom.... elsker hellbillies... såå koselig veggord... :) flink du er.

  Ny blogg for meg dette... flott blogg!!

  Klems Diana.

  SvarSlett
 5. Kjempekoseli soverom! Knottn på nattborde e lik knottan e har på kjøkkeninnredningæ :) loveit!!! Du va saknad på treffet, å skjønn godt at humøre ikke va på topp.. mn d bi kje så lenge t neste treff, heldivis :) :) kjempefint m helbillies på veggen, nydeli sang!! <3 å genialt m gardin t sengeteppe! Kanskje e må leit etter dæ istan før di såm tømme pengebokæ fullstendi :p ønsk d ei fin vekæ! Klæm frå Edel

  SvarSlett