Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)onsdag 9. januar 2013

Forandring fryder..;)

I ettermiddag heiv vi oss rundt og begynte med prosjekt ommøblering;) Spisebord og stoler inn på kjøkkenet = mere gulvplass på stua. Kvelden skulle jeg bruke til å styre å stelle, og plassere gjenstander dær de passet inn hær og dær. Men tøtta vår på 10 mnd ville det heeelt annerledes. Har hatt en liten kamp på loftet i kveld med min lill datter som plutselig har fått lakenskrekk..sååå slitsomt. Så fikk ikke ordnet til så mye som jeg ville før jeg tok bilder.Og fortet meg sånn så kvaliteten ble ikke helt bra...menmen, det går ikke bestandig slik man vil..;)


Dette ble vel slettes ikke verst? ikke så mye gulvplass som tidligere da.Men ærlig talt..hva skal man egentlig med mye gulvplass på et kjøkken;) tjihii..

 Slik så kjøkkenet ut i jula, huff, så rotete jeg nå synes det egentlig så ut. Less is more`..tror det gjelder litt i innredningsstilen min også;)
 Trodde det kom til å bli Aaaalt for voldsomt med spisebordet på kjøkkenet, pga størrelsen og at det var såpass massivt og ruvende.. Men det ble gooo plass på alle 3 sidene;) Så nå er jeg kjempe fornøyd for at jeg endelig prøvde..Så feil kan man ta=)
 Slik så det ut i spisestua vår i jula..

 Og slik ble det nå. Den ene av skjenkene skal bæres opp på en av rommene. Vet ikke helt hvilken enda.


Den ene av kjøkkenstolene ble plassert i hjørne under speilet.

Hva synes dere? Stoor klem ;)

8 kommentarer:

 1. Ble kjempe bra Mailinn. Godt jobba :-) Veldig fine trekk på stolene dine.

  Klem Camilla

  SvarSlett
 2. Eg syns det vart veldig bra. Viktigere med gulvplass på stua enn på kjøkkenet :-)

  Storesøster:-)

  SvarSlett
 3. Å milde himmel, det ble jo KNALLBRA!!! Du har jo et digert, RÅstilig, moderne, klassisk kjøkken!!! :0 Hvem skulle vel trodd det ut fra de andre bildene du la ut av kjøkkenet! :D Synes det ble skikkelig stilfullt, og nå fikk du jo i tillegg et stort areal ledig i stuen, hi, hi, snakker om arealoptimalisering! :D

  Syns du har vært klempeflittig i dag, håper lillemor fikk sove, så kan du jo fortsette i stuen i morgen heller. Ha en riktig fin torsdag! :0)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett
 4. Ikke klempeflittig, men kjempeflittig, hi, hi, tror jeg snart må legge meg nå! :D Klem!

  SvarSlett
 5. Å ååååå så bra det ble... God plass på stua fikk du også... hehe ikke så mye som skal til for at det blir et helt annet inntrykk.
  Kjempeflink du har vært
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 6. Det ble kjempebra! Ut fra det første bildet, så så jo kjøkkenet så lite ut, men det er det jo ikke. :) Selv har jeg også et 6-manns spisebord på kjøkkenet. Veldig kjekt å ha det der i stedenfor på stua. ;)

  Skjønner at det er vanskelig å bestemme seg for hvilken skjenk som skal få stå... Hmm... Tror jeg legger inn en stemme på den største. ;)

  Ha en flott dag!
  Klem
  :)

  SvarSlett
 7. Ble veldig fint:) Har også spisebordet inne på kjøkkenet. kke såå mye luft rundt, men man får til å snu seg så;) hehe! Greit med ekstra plass på stuen for en liten krabat og:)

  SvarSlett
 8. Det der vart jo knall! Lekre spisestuestola dåkk har også :)

  SvarSlett