Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)fredag 2. desember 2011

juletreet pynta ;)


Neida.. er ikke sååå tidlig ute med juletrepynting;) satt bare å så igjennom julebildene ifra i fjor.
Hadde gledet meg veldig til desember og å få inspirasjon igjennom bloggverden, dele erfaringer og flotte julebilder. Men de siste 2 ukene mine har vært preget av alt annet enn førjulskos. Etter 3D ultralyden fikk vi nemlig vite at den lille prinsessa vår i magen har dobbel leppe, gane og kjeve spalte;/ Det føltes som hele verden raste ihop da jeg fikk beskjeden, og tusen tanker ramlet i hodet på meg.

Nå når sjokket har gått over er jeg bare sjeleglad for at jeg faktisk skal få den lille jenta mi, og hun er helt frisk, ikke noe som feiler henne bortsett ifra spaltene. Og heldigvis er legene veldig flinke til å operere i dag. Det er rart hvor fort livet kan ta en annen endring og fremtiden forandres. Plutselig ble ting veldig uviktige i mine øyne, her hadde jeg stresset med oppussing av barnerom, rydding, sortering ++  helt siden jeg ble gravid(jada, det heter vel redebygging;) Men i den store sammenhengen er det helt uvesentlige og uviktige ting bare man får friske barn. Og takk gud for at jenta mi er det <3

Kjenner julestemninga så smått begynner å komme tilbake til meg, så i helga skal jeg kose meg med julegaveinnpakning, baking og selvfølgelig besøke dere <3

GOD HELG!!!


Stor førjulsklem ifra meg..

11 kommentarer:

 1. så juletreet og ble nyskjerrig...vet om mange som kunne tenke seg å pynte treet allerede nå....jeg pynter 2 uker før, altså til neste helg! ;-)
  Skjønner reaksjonen du fikk a.n.g prinsessa di, men som du sier hun er frisk og rask...det må være det viktigste :-)
  Jeg har fam i mo i rana og har fått gleden å dra dit 2 ganger....nydelig der!

  Ha en fin førjulstid!
  klem tone

  SvarSlett
 2. Skjønner også reaksjonen, jeg hadde nok reagert likt. Det går nok BARE fint og som du sier er legene flinke. Vær sterk!
  Nå som fødselen min kan starte når som helst går det mange tanker til det - går dette bra - selv om jeg har alle odds på min side. Man vil bare vite.

  God klem til deg!

  Lise

  SvarSlett
 3. Så flott tre du hadde i fjor=)

  Er mange tanker som kommer når man er gravid, den lille jenten blir den fineste allikavel=) Er godt vi har bra leger idag og at de finner ut av ting så vi er forberedt=)

  Klem

  SvarSlett
 4. Åååh..jeg fikk skikkelig vondt i meg når jeg leste dette:/ Vet ikke så mye om akkurat det lille jenta du har. Men det virker som på det du sier at alt kommer til å gå bra..og da pustet jeg lettet ut:) Det er klart at alt blir uviktig når man får høre noe sånnt..Men ønsker deg all lykke<3

  Kjempefint pyntet juletre og søtt bilde av deg:D

  God klem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Nydelig tre Mailinn... Gleder meg til å pynte litt her i huset også... Til nå har bare vært pussestøvet som har pynten til advent.
  Prinsessa di er verdens vakreste når du ser på henne med morsøyne og legene er så dyktige i dag, så det blir bare noen fine arr etter hvert.
  Lykkelig og stolt mor blir du lille venn ;O)
  God helg.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 6. Kjære deg. Dette går nok kjempebra. Alle ville nok fått en reaksjon, når man får høre at skatten har en liten plage som må rettes på. Legene vil få henne helt fin igjen, det er jeg helt sikker på. Hun blir nok like vakker som mamman sin.

  Kos deg videre i ventetiden

  Klem Bente

  SvarSlett
 7. Så godt å lese at deres lille prinsesse er helt frisk!! En reaksjon på beskjeden er selvfølgelig helt normalt, og ingen tvil om at slikt setter ting i perspektiv. Ønsker deg en fortsatt fin ventetid! Varm klem fra meg

  SvarSlett
 8. Jeg har en venninne som ble født med hareskår og ganespalte, og jeg er helt seriøs når jeg sier at man kan nesten ikke overhodet se at hun ble født med det! Og husk, hun ble operert for snart tjue år siden :O tenk så mye flinkere de er i dag?

  SvarSlett
 9. Hei hei :) Kjøpte min gren på en blomsterbutikk.

  Ha en fin dag.

  klem, Lise

  SvarSlett
 10. Hei på deg...
  Kjøpte vanlig str i saueskinn og bare klipte det i 2. Brukte vanlig saks og det ble kjempefint på stolene. ;O)

  SvarSlett
 11. Hei, skjønner du fikk sjokk men legene er så flinke i dag så dette går nok bra skal du se :) Gled deg over at du får et friskt barn, kos deg masse i førjulstiden og lykke til videre i svangerskapet. Klem fra Tone :)

  SvarSlett