Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



mandag 30. mai 2011

Små gleder,stor lykke!

Jeg ble så glad da jeg kom ifra jobb på fredag. Svigermor hadde vært inne på en butikk da hun fant dette skiltet og tenkte på meg med engang;) Jeg har lenge tenkt å skrive dette sitatet over senga med wall sticks, men nå har jeg jo dette nydelige skiltet så jeg tror det holder for meg;)små gleder, stor lykke<3



Dette messing fatet fant jeg på bruktbutikken. Jeg tenkte å gi det en makeover med hvitmaling også bruke den til vaskefat på hytta. Men da jeg hadde plassert fatet oppå en kommode på soverommet, og tent kubbelys endret jeg fort mening. Det var jo nyyydelig som det var med den slitte mosegrønne patinaen..kan jo ikke male den;) så jeg får finne et nytt vaskefat å bruke på hytta.Kanskje har jeg kjempe flaks og kommer over et vaske fat og en vaske mugge ifra svenske Kockums(hvit med blå kant)De er jo en kjempe etterspurt vare så er vel en liten sjanse for det. *håper* håper* ;)




Det e ikke mye som er igjen etter rivingsiveren vår da vi kjøpte huset. Men i kjelleren e det nesten ikke gjort noe ting og der er det mange vakre dører til bodene. Jeg synes spesielt døra inn til matboden er bare helt skjønn. Den er kjempe gammel, profilert og tydelig merket av tidens tann med en nesten nå usynlig blå/grønn patina;)
Har lyst til å bruke den til sengegavl men da må jeg jo først kjøpe ny dør til boden. og det tror jeg ikke blir prioritert med det første for å si den sånn. Inntil videre får den bare stå å vente på meg i kjelleren;)

                                                      Fiiiiin...ikke sant?;)


                                                             Noe nytt til hjemmet;)


Det ble bare en liten snartur innom kremmerhuset i Trondheim i helgen. Kjøpte et blomstrete quilt( skrives det slik?) og en såpedispenser jeg kan ha på badet. Egentlig ha jeg ikke sansen for slike såpedispensere! Har kjøpt veeldig mange men de blir som regel ødelagt/tette iløpet av kort tid. Er da så kjedelig å må kaste en dyr og lekker såpedispenser..flere som kjenner seg igjen? jaja..håper denne holder en stund ihvertfall;)
Håper alle sammen får ei fin og innholdsrik uke med litt vitamininnsprøytning iform av ei rund og gul sol..det hadde gjort seg! var nesten så jeg fyrte i ovnen i dag. Men det skal jeg IKKE gjøre. Er jo sommer jo;) hihi..
KLEMKLEM..

8 kommentarer:

 1. fin blogg du har..artig at du lik gamle ting..mange ser ikke verdien e det.

  SvarSlett
 2. tusen takk anita;) ja det er helt sant! tror det blir kastet mange`skatter` dær ute..dessverre;/

  SvarSlett
 3. Kjempefint skilt:) Har faktisk det sitatet der i en wallsticker på soverommet;) KoOselig! Enig at det fatet burde få være slik det er. Vakkert med slitte ting:) Sånn som døra! ELSK! Skulle ønske jeg hadde en sånn dør til bodene..Mine er bare vanlige..Kanskje jeg skal beise dem med kaffe;D haha
  God natt:)

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Så mye fine ting du viser, og den døra var bare lekker! :)
  Ønsker deg en fin dag :)

  SvarSlett
 5. Hei kjære Mailinn ;) Så hærlig blogg! Du skriver godt, merker at det er rett ifra hjertet, ærlig og entusiastisk :) Glad i deg :) Kos deg med blogginga og de fine skatter og ting <3 Klem Camilla

  SvarSlett
 6. Du e så flink Mailinn :)) Du må gjerne komme på interiør oppdrag hos meg!! klem, klem

  SvarSlett
 7. tusen takk for koselige kommentarer. søte gode camilla og lillian<3<3

  SvarSlett
 8. Heisan du.
  Så masse lekkert, og den døra da... Sukk!
  Ønsker den en trivelig helg.
  :) Susanne

  SvarSlett