Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)fredag 4. januar 2013

Bilderas ifra Barnerommet..


I dag har vi fått ny seng i hus. juhuuu;) Så det gledes til å legge seg i ny seng, Planen var å ta bilder av hovedsoverommet i kveld. Men sjefen i huset endret planene mine siden hun var stuup trøtt og måtte rett og slett legge seg før vanlig leggetid i dag. Så får bare ta bilder dær inne i morgen istedet.

Skulle egentlig ikke vise bilder ifra Lillemor sitt rom før jeg fikk flyttet både hun og senga hennes inn dit. Nå står det en utslått sovesofa dær og tar mye plass. Men viser dere bilder alikevel.

Slik så soverommet ut før oppussing, like etter vi hadde kjøpt huset. Før vi pusset opp vårt soverom så sov vi hær inne, På en sånn oppblåsbar gjestemadrass...huff, dårlige minner, husker vi måtte opp mange ganger iløpet av natta å slå på knappen for å få mere luft i madrassen..

Trodde bare den `holdt` litt dårlig på lufta etter man lå på den i mange timer, inntil vi fant et pittelite hull i den etter ca 14 dager med `nattpumping` ;) hihi.. Vi ville vente med å ta hit senga vår før vi var ferdig med å pusse opp soverommet vårt. Nå skjønner jeg virkelig ikke hvordan vi klarte å sove mange netter på luftmadrassen;) Men etter 6 mnd med oppussing var jeg bare så glad for å endelig ha flyttet inn at jeg sikkert kunne sovet på badegulvet;) hihi...


Den `herlige` oppblåsbare senga ;)

Er over et år siden rommet  ble pusset opp. Jeg var gravid og ganske dårlig form den dagen mannen dro ut for å kjøpe materialer. Jeg sa at han fikk frie tøyler til hvilket material vi skulle ha på veggene, bare ikke ferdig malte plater. For det var jeg så lei av.

Han kom hjem med noe helt nytt, lutete treplanker som kunne brukes til både vegg, gulv og tak...Jeg kjente jeg fikk litt sponk, De ekstra hormonene i meg ble litt små sur og lurte på om han hadde kjøpt materialer til hytta eller huset;)

Men vet dere hva, jeg ble faktisk kjempe fornøyd når det kom opp på veggene.
Vi hadde også kjøpt et kjempe fint gulvbelegg til barnerommet. Men sjekk det fine tregulvet som kom frem når vi rev gulvet, Så hær ble det kjøpt gulvmaling istedet. Velkommen inn til pikerommet...

 Hva synes dere om kombinasjon grå malt tregulv, lutet trepanel og den stripete tapeten? Jeg synes dette rommet er blitt så lunt og kanskje det koseligste rommet i huset faktisk...;) Jeg ville ha en ganske anonym tapet slik at jeg kunne sette opp wallsticks. Syntes denne var så nydelig. kjøpt på allposters.no
                                  `kveldsstemning`

 Lysekrone ifra Skeidar, veldig glad i den, også er den jo så billig;)
 Navnebanneret har ei som kaller seg `amanda skautet` på facebook laget. Kombinasjon av grått og rosa er nydelig synes jeg.
 Fineste liftgardinen, gjenstår å male vinduskarmen hvit da.

         ` Årene glir fort forbi, fang dem og fyll dem, la dem fylles med harmoni. spar og forgyll dem..
 Skuvsenga som jeg kjøpte av Nina med bloggen `mitt lille slott` Den fikk tanteungen sove i når hun ovenattet  hos oss ilag med familien på nyttårsaften, blir nok ei god stund til lillemor skal sove i den så foreløbig står den bare til `pynt`
 Denne tapeten kom jeg ramlende over på bruktbutikken faktisk.. Den ser skikkelig gammel ut og er tykk å stiv så den var ganske vanskelig å legge på skapdøra. Kjolen er den første gaven Mille fikk etter hun kom til verden. Kjolen er fra Babyzara,For fin til å pakke bort så den får pynte opp på døra;) `mitt rom` skilt, kjøpt på kremmerhuset.
 Høydemåler som står bak skuvsenga. Også denne kjøpt på allposters.no
 Vegghylle med litt pynt og gaver ifra dåpen må til ;)


Den gamle kista jeg fant på loftet til farfar rommer masse leker og fungerer fint som nattbord nå når gjestesenga står hær inne.


Ha ei fortryllende helg alle herlige <3

Klem Mailinn...

15 kommentarer:

 1. Hei Mailinn, tusen takk for koselige kommentarer fra deg. Er ikke lett med små rom og gamle hus (vårt er fra 1923!).

  Kjempe søte rom med fine lune farger akkurat hva små skal ha;))

  Klem henriette

  SvarSlett
 2. Nydelig barnerom:) Personlig preg og lunt og godt! Likte veldig godt sammensetningene av matrialer. Wallstickersen var og supersøt, og den hvite lille kjolen:)) Skuvseng er jo så fiint, har så lyst på, men har ikke plass..
  Tipper lillegullet ditt kommer til å trives på det rommet:))
  Ønsker deg en god helg:)
  Karen

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar :-) Badevekten vår skulle også vært pakket bort ;-)
  Så koselig barnerom du /dere har laget, syns jo selfølgelig alt er ekstra søtt når det er rosa (har jo bare gutter jeg :-) Blir sikkert stor stas når tiden kommer for å få lillegull flyttet over :-)

  Siden jeg er ny i bloggverden, så må jeg nok utforske litt mer før jeg kan fortelle deg hvordan du kan følge bloggen min :-0

  God helg til deg :-)

  SvarSlett
 4. Hei hei! Så fint rom Lillemor får! Likte den gamle tapeten spesielt godt! nydelig, bare!! ;) Og wallstickersene du har satt opp var kjempefine - og genialt med slikt som man kan fjerne lett når barna blir større! den gamle skuvsenga var og nydelig - og kista da ;) og, og og ;) hehe... FLott rom, altså ;) Han en fin søndag! Klemmer fra Edel

  SvarSlett
 5. Oj, ble et veldig koselig og at skikkelig "jentete" jenterom! :)) Også så det ut til å være et rom som enkelt kan "vokse med" jenta, også viktig slik at man slipper å pusse opp ALT når ungene blir litt eldre og plutselig har lyst på "mindre barnslig" rom! ;))

  Ha en fin uke! :0)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett
 6. Så koseligt rommet ble. Likte så godt panel på veggen ilag med den enkle men fine tapeten. Å fine senga!!

  SvarSlett
 7. Så koselig og lekkert rommet ble :) Der er det nok ei som trives godt, ja!
  Ønsker lykke til med operasjonen. Krysser fingre og tær for at det går bra, og at året blir likeså!

  Klem :)

  SvarSlett
 8. Kjempekoselig barnerom :) Kan tenke meg hun trives riktig godt der. Vi har forresten likt "mitt rom"- skilt. Det er såå koselig :)

  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Jeg er så glad for at du vil følge bloggen videre. Jeg har en facebookside der jeg poster nye innlegg - du kan følge den om du har facebookprofil?

  Her er link til siden: http://www.facebook.com/pages/litehibloggno/219363244769582?ref=hl

  Er ikke så greit med alle disse ulike bloggplatformene :/

  SvarSlett
 9. så utrolig fint!! vet hvordan det er å være gravid og i dårlig form..men å gi mannen full kontroll var litt modig :) men det gikk jo veldig bra!!
  svar: bra!! da prøver jeg igjen og igjen!! har gjort både mindre og større ting, så ivrig etter å dele :) tusen takk for svar!!

  SvarSlett
 10. Nydelig barnerom, lunt og koselig !!

  SvarSlett
 11. Hei på deg :))
  Velkommen som ny følger på bloggen min :)
  Kjekt, for nå fant jeg din flotte bloggla meg til følger på din også :)
  Så masse flott prosjekter dere har gjort,gleder meg til å se mere :)

  Klem Bente

  SvarSlett
 12. Hei Mailinn og tusen takk for en veldig hyggelig hilsen! Så fint barnerommet ble!! Lekker tapet og wallsticker, nydelig skuvseng, kiste og liftgardin...alt er fint!! Dere var heldige som fant tregulv når dere fjernet belegget over...LYKKE!

  Ha en flott uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 13. Hei :-) Kjempe koselig at du har lagt meg deg til som følger her inne. Kjempe artig og også bli invitert på Facebook :-) er heldigvis blitt frisk nå, men nå er det minstegutten jeg er hjemme med. Greit å bli ferdig med det :-)
  Ønsker deg en fortsatt fin dag :-)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 14. Hei Mailinn.:)
  Så koselig barnerom og flott blogg.
  Velkommen som følger hos meg,nå har
  du også en til. :))
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 15. Takk for koselig hilsen inne hos meg! Fint barnerom du viser;) Spisestuen min er kjøpt på living. Den er i valnøtt, men har lysnet av solen endel..
  Fin kveld til deg!

  SvarSlett