Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)tirsdag 11. oktober 2011

Der var høsten over i fjellheimen;/

I helga var vi på Hytta vår og gjorde den vinterklar. Det var mest sannsynligvis siste gangen før sny og scooter sesong. Var litt vemodig at den pene høsten nå er over og at vi går imot en kald og mørk vinter. Men vi har jo mye og se frem til. Kose kvelder med levende lys og fyr i peisen. Juleforberedelser og ei koselig ventetid.. ja vet at det bare er oktober men dagene og ukene går jo så fort så vips så er julen her igjen;) hihi..gleder meg allerede. Jeg hadde ihvertfall planer om å ta de sisste høstbildene med kameraet mitt i helga som var. Men batteriene ville ikke ta lading så det ble bare dårlige mobil camera bilder denne gang;/

    Ikke mange blad igjen på trærne nei, på tide å ta ned hengeløya kanskje?
                                                      Mannen satt på netthandelen her en kveld da jeg kom over dette skiltet..på netthandelen av alle plasser. hehe=) rustikkt og grovt skilt som passer perfekt på ei fjellhytte;)
Disse lysestakene ble funnet i den ene boden på hytta. De var gullfarget men fikk ny drakt med sinkmaling ifra europris.Fant også en bit rekved som jeg sprayet og lagde et lite velkommen skilt av.


Var forresten innom en koselig interiørbutikk her om dagen. Butikken ligger i Mosjøen by og heter interiørgalleriet. Utrolig mye fint å se på dær. Der fant jeg pure & original malinga som jeg lenge har tenkt å bestille. Har hørt såå mye positivt om den kalk malinga så hadde så lyst til å prøve den selv.
                                                  Den malinga jeg brukte het African hut og var en lys grå farge. Jeg bestemte meg for å male spisebordet på hytta.Resultatet ble helt nydelig med en skikkelig kalket effekt og mye særpreg. Ulempen med malinga er at alt står på belgisk og tysk på boksene. Og man finner egnentlig lite informasjon om malinga på nettet. Man må være veldig nøye når man maler for maler man over noen plasser så blir det veldig mye mørkere, og man ender opp med å male hele bordet. itillegg kan det være greit å bruke en sealer for å `forsegle` malinga når man f.eks maler et spisebord som man vasker veldig ofte.
Må virkelig få kjøpt nye oppladbare batteri til kameraet mitt i morgen for mobil kamera er ikke mye suksess;/ Jeg ble forresten så ivrig i malinga at kjøkken innredningen på hytta også fikk  ny farge med pure & original.Innredninga var helt svart, men med kun 1 strøk maling ble den lyse grå.  Det som er så gøy med denne malina er at den er helt organisk og utrolig lett å påføre.Som å male med vann nesten ( såfremt du vanner den ut da) så jobben er gjort på 1.2.3 Er i utgangspunktet ikke så alt for glad i å male men med denne malinga var det faktisk gøy;)

Gleder meg allerede til neste hytte tur med et ordentlig camera så jeg får visst dere ordentlige før og etter bilder;)


Håper dere får ei flott uke med godt vær;) klem ifra meg..

9 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Uff ja den høsten gikk så alt for fort, men hver sin
  årstid har sin sjarm hehe..(om det ikke blir alt for mye snø, for da blir det pæs)
  Den malinga har jeg ikke sett her nei. Blir spennende å se resultatet på kjøkkeninnredningen. Artig med så store forandringer.
  Ha en fin uke.
  Klem fra Hill-Irne

  SvarSlett
 2. Herlige bilder :o)
  Blir så deilig med snø, fyr i peisen og stearinlys på bordet vinteren igjennom. Er bare og glede seg :o)
  Ha en fin tirsdag
  Klem :O)

  SvarSlett
 3. takk for det )) koselig at du vil følge meg... Satte meg opp som følger hos deg også. Ha en super dag. Klem Marte

  SvarSlett
 4. Ja, ikke lenge til vinteren brer sitt teppe over oss. Men det er som du sier..jul og adventstid og tenning av masse lys gir glede:)
  Var ikke lett å se på det bildet av bordet, men det så jo veldig stilig ut. Gleder meg til å se et bilde som er litt klarere:)

  Ha ei fiiiin uke:) Klem

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar hos meg :)
  Jeg vet ikke om jeg liker høsten...grunnen er kanskje ikke høsten i seg selv - men at det er mørkt når jeg står opp... kjenner det gjør meg så sliten.. mye lettere å stå opp når sola sniker seg igjennom sprekker i persienna ;) men men.. får ikke gjort noen med det.. så man kan like gjerne prøve å nye høsten også :)
  Ha en fin dag!

  klemmer Hege

  SvarSlett
 6. Nydelige høstbilder <3! Så utrolig produktiv du har vært på malingsfronten og så kult som det ble!! Jeg har planer om å male et skap med denne malingen så det var veldig fint å få noen tips her ;o) Ønsker deg en herlig fredag! Klem fra meg
  PS: Så kult at du har fått deg en "Bjarte" du også ;o)

  SvarSlett
 7. Hei igjen:) Når du lager et nytt innlegg så kan du velge mellom både forskjellinge skrifttyper og størrelser. Jeg har normal størrelse på hele teksten. De ordene som jeg fremhever merker jeg, og forandrer til skriftstørrelse ''stor'' :) Skjønnte du noe av dette? Er ikke alltid like flink å forklare;P Du må bare prøve deg frem:)
  Ha en fiiin helg! Klem

  SvarSlett
 8. Blir spennende å se malingen :) Fikk lyst til å prøve den en gang. Ha en flott helg. Hilsen Tone :)

  SvarSlett
 9. Heisann. Føst vil jeg takke for hyggelig hilsen inne hos meg. Alltid gøy når nye bloggere kommer innom. Nydelige høstbilder du deler. Legger meg selvfølgelig til som følger hos deg også, alltid gøy med nye bekjentskap.
  Ha en koselig kveld.
  Klem Alfa

  SvarSlett