Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)fredag 26. august 2011

Lysekrone.Endelig har jeg fått summet meg til å få tatt bilde av den nye lysekrona. For et pirk arbeid det var å sette på alle krystallene. Men så ble jo resultatet så fint;) Det synes ikke så godt på bildene pga at jeg har knipset uten blits, men det ble skikkelig storm belysning i stua.. Hadde sett for meg det lune og romantiske lyset=) jaja.Satser på at det går ann å montere opp dimming på den, imellomtiden får jeg nøye meg med å sette inn nye pærer med mindre watt.

Hva synes dere forresten om reinskinnet i stua? kjøpte det til hytta og skulle bare prøve det på gulvet hjemme. Synes det ga en lunhet og kontrast til den romantiske lysekrona og det lyse hjemmet mitt.
Tror det skal få bli værende=)

Må forresten bare vise dere et bilde av huset, dette kom jeg hjem til en dag jeg hadde vært på beøk hos søsteren min og jeg hadde mye å bære. Tror dere jeg savnet ei trapp?var sikkert godt over 3 meter hehe. Endelig er dreneringsarbeidet ferdig og vi kan starte byggina om ikke så lenge. Må bare få grusen til å sette deg litt slik at det ikke synker.
Ønsker dere ei topp helg;) klem ifra meg.

11 kommentarer:

 1. Oij da, ledninga syntes jo på bildet. Har ikke fått stripset opp ledninga enda da vi nettopp har fått den opp og manglet strips;)men det skulle jo ikke dere se;) hihi.

  SvarSlett
 2. Hege Reinholdtsen27. august 2011 kl. 00:01

  Så flenk du e mailinn :) trur du ska få ta deg en tur hit å hjelp meg :)

  SvarSlett
 3. Knallfint hos deg :)
  Passa veldig godt med reinskinnet også.

  Og en trappløs tilværelse veit eg alt om, hihi :) Heldigvis har vi omsider fått ei ordentlig trapp å gå i no nettopp. Etter vi tok dreneringa i fjor, har vi bare hatt ei midlertidig gammel trapp som vi hadde stabla opp på nåkka korte limtredragera. Ikke akkurat rett høyde mellom trinnan kajn du sei ;)

  SvarSlett
 4. Heisann og hoppsan:0)
  Så kjekt at du fant veien inn til meg, alltid kjekt med nye bloggvenner. Legger meg sef til som følger hos deg også. Lysekronen er kjempe fin, har akkurat make. Jeg har tatt sparepærer i, da ble det ikke flombelysning i stuen;)hehe.

  Lite aktivitet inne på bloggen om dagene. Huset er et eneste rot..hehe. Men kommer nok litt innlegg etter hvert.

  Gleder meg til å følge deg videre.
  Ha en super duper helg.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 5. Dette ble kjempefint:) Lysekrona passet kjempegodt inn, og samme gjorde skinnet..ville også beholdt det hjemme;) Og den ledninga..den så jeg ikke før du sa det;) rart det, hvor mye mer man legger merke til av ''feil'' på egne bilder:P

  Takk for fin kommentar inne hos meg:) Høst kollasjen lagde jeg inne på en nettside som heter http://www.beeclip.com/ ..Gratis er den, og det er kjempeenkel å lage kollasjer. Det var der jeg lagde headeren min også:) Spennende å prøve seg litt frem med dette bloggegreierne:D

  Klem til deg:)

  SvarSlett
 6. Kjempefin lysekrone som passer veldig godt inn i den lekre stua! Utrolig kult med reinskinnet på gulvet synes jeg ;o) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 7. Så enig med Hege :) Trur jammen eg ska lei deg inn her også, du får begyn og ta sånne oppdrag :O) klem fra Stina

  SvarSlett
 8. Hei! så koselig at du fant fram til bloggen min ;) Fin bogg du har også! Åh, skulle ønske jeg hadde et stort hus å pusse opp! Det må være drømmen ;)

  Lekker lysekrone ;)

  Klem

  SvarSlett
 9. Lysekrona var kjempefin. Nå må du passe så du ikke glemmer at dere mangler trapp..... Har også skinn på golvet, liker det kjempegodt.

  Ha en fi mandagskveld, og ei ny fin uke...klem

  SvarSlett
 10. Hei på deg...
  Kjempefin lysekrone og skinnet passet helt perfekt. Tror ikke jeg har tatt det med til hytta nei... ;O)
  Kos deg i det fine hjemmet ditt, gleder meg til å komme å se en dag.
  Klem

  SvarSlett
 11. Hei veldig fint med reinsdyrskinnet :) Lyekronen var også kjempefin. Ønsker degen flott kveld Klem Tone

  SvarSlett