Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)søndag 12. august 2012

på ønskelista..

Soverommet vårt har ikke fått noe særlig forandring siden vi pusset det opp før innflytting for 2 år siden. Så nå ønsker jeg meg en stor makeover på hovedsoverommet. Dette er noen av gjenstandene som står høyt på ønskelista;)


Louise kommode ifra skeidar...men den er jo så dyyyr ;/Louise kommode 6 skuffer

i dag skal jeg bestille dette veggordet ifra `sofies villa`` =)Nyyydelig sang og tekst..perfekt på soverommet ;)

 også denne sengen ifra `Micma interiør` på facebook...bare at jeg ville hatt den i grått ;) elsk <3

Bilde: Nydelig seng, ventes inn iløpet av høsten <3

ELSK <3

12000,-
Mål: 180x200
Heltre eik.
75kg.

Så kjedelig det hadde vært hvis man hadde kjøpt alt man ønsket seg i huset med engang.. ( for den som har råd til det;)

Forresten, i skrivende stund fikk jeg plutselig en liten (stor) tankevekker....Denne senga vil jeg jo ALDRI få opp loftstrappa...;( pga skråtaket i 2 etasjen...æææææææh...snufs;(......
jaja...Da blir det vel bare med drømmen da...

Nå skal jeg sette med i boblebadet og surmule ;) hehe...neida, det skal jeg ikke...pappan og lillemor har siesta ilag så jeg skal storkose meg uten forstyrrelser.. lovely!!=)

Hva ønsker du deg for tiden? =)

klem Mailinn...

5 kommentarer:

 1. Så mye fint du har på ønskelista di... Ja mange ganger så må man bare drømme. Litt kjedelig hvis man har fått alt med en gang også da.Her har vi ikke begynt å tenke på å pusse opp noen soverom enda. Så mange andre prosjekter som kommer først, der i blandt rom til min kjære der han kan ha kontroll på alt friluftsutstyret sitt. Og når det er klart blir det en tur til Tronheim... Har lyst til å innrede det i litt industriell stil.
  Ha en flott søndag.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 2. Veggsitatet må jo bare være perfekt å ha på veggen på soverommet:-) Sengs var kjeme flott:-) Hilsen Kristin

  SvarSlett
 3. Hei! Kjempefint veggsitat!! Og den senga er bare nydelig!! Ønsker meg også en slik, og masse annet lekkert Micma venter inn! Ble så glad da jeg oppdaget at det fantes et slik foretak her i nærheten. (fra Mosjøen, jeg) . Har forhåndsbestilt en barokk puff fra dem :) men du, tror du ikke senga er demontert? Men mulig gavelen er fryktelig ruvende og ugunstige mål på likevel for trapper.. Koselig blogg du har :) hilsen Edel

  SvarSlett
 4. Ååååh, fantastisk veggord!! Sangen til meg og min kjære, så et slikt må jeg nok bestille fortere enn svint! Takk for tipset!
  Ha en flott kveld. Klemmer fra Bondekjerringa

  SvarSlett
 5. Hei og tusen takk for kommentarer på bloggen min :) Jeg la meg til som følger hos deg. Alltid koselig å finne nye og inspirerende blogger :) Lekekurven fra Perfect Home rommer mange leker, mer enn jeg trodde da jeg bestilte den iallefall. Jeg har nå kjøpt en til og har begge stående i stua. Litt penere enn neongrønne plastkasser iallefall ;)

  SvarSlett