Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)torsdag 20. oktober 2011

Nå er det gjort;)

Da jeg kom hjem ifra damenes aften på Bohus for ei stund siden, så holdt jeg ei stor eske under amen og sa til min bedre halvdel(med en litt oppgitt stemme) `nå er det gjort`...`Hva mener du med at nå er det gjort?? Han hørtes pittelitt engstelig ut og fryktet vel for at jeg hadde brukt opp hele lønninga på damenes aften.. Men neeeeij da. Jeg hadde jo bare kjøpt meg en hjort..hihi;)


Hadde egentlig bestemt meg for å henge den opp på den grå muren ovenfor peisen, men turde ikke i frykt for at murpussen skulle falle ifra hverandre når vi borret i den. Og godt er det for da har den blitt alt for fremtredende. Nå henger den på veggen over sofakroken og ser på tv sammen med oss..Syntes den røffet det litt opp i hjemmet vårt;)Nå skal jeg ta meg en etterlengtet bloggrunde så jeg får tittet innom dere, er alt for lenge siden sisst.
Her regner det non stop for tiden og jeg begynner egentlig å bli ganske så lei. Godt det snart er jul<3 hihi.. God torsdag til alle dere flotte damer;)

12 kommentarer:

 1. Stilig! ...og modig :-D
  Mitt sorte hjortehode er MINI i forhold, også tenke jeg litt på en wallsticker, men det blir eventuelt når vi flytter til neste år.

  Takk for koselig kommentar hos meg, og takk det samme. Kjempekoselig blogg. Legger deg i lista mi, for hit kommer jeg tilbake.

  Gratulerer med spire i magen, det er stas. Jeg har 7 uker til termin og håper ukene går fort.

  Klæm, Lise

  SvarSlett
 2. Veldig stiiilig!! Føler nesten at min hjort Bjarte har fått en "bror" nå hi-hi ;o) Ønsker deg en fortsatt herlig torsdag! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så tøff...Passet fint på den veggen også. Hehe kan skjønne at din kjære ble engstelig da du kom hjem fra damenes aften på Bohus. Kunne fort ha kommet hjem med ei tom pengebok da ja.
  Ha en fin Torsdagskveld.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 4. Så tøff...Passet fint på den veggen også. Hehe kan skjønne at din kjære ble engstelig da du kom hjem fra damenes aften på Bohus. Kunne fort ha kommet hjem med ei tom pengebok da ja.
  Ha en fin Torsdagskveld.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 5. Wow, så stilig det var:0)
  Klem Alfa

  SvarSlett
 6. He he... Fort hjort. Det ble stilig.

  Ang plakat til utedoen kan du selvfølgelig bestille det. Tar 50 kr for A4-størrelse. Send meg bildet du ønsker å bruke til:
  susanne_mikalsen@hotmail.com samt navn og adresse som det skal sendes til.
  :) Susanne

  SvarSlett
 7. Stilig:D Myyyye finere enn et ekte et ja;)

  SvarSlett
 8. Den var jo kjempefin. Passet godt der over sofaen.

  Ha en superfin fredag

  Klem Bente

  SvarSlett
 9. Kult,litt dyrisk stil er jo stilig, iallefall nå på denne tiden) flott blogg,ønsker deg en super helg! Klem Marte

  SvarSlett
 10. Lekker :o)
  Morro med damenes aften, og en god unskyldning til å handle litt nytt :o))

  Ønsker deg en super helg
  Klem :O)

  SvarSlett
 11. Hei :-)

  Takk for koselig kommentar :-) Så fin hjort du har fått opp på veggen din :-) Passet godt inn :-)
  Har ett sølvfarget elggevir hengene på stua selv :-) Og ett par rådyr,kjøpte reinsdyrgevir på fjellet i sommer,men det må behandles for det lukter ikke godt :-( men blir kult når jeg får det opp :-)

  Ønsker deg en fantastisk helg :-)


  Klem

  SvarSlett
 12. Hei Mailinn,

  Tusen takk for besøket og koselig hilsen fra deg på bloggen min.. Kjempekjekt du vil følge med videre og håper du trives.. Nå skal jeg lese litt på din blogg alltid kjekt å komme til nye.. ha en fin fredag. Klem Henriette

  SvarSlett