Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)mandag 11. april 2011

Gamle skatter jeg har funnet på loppis;0) beklager dårlige bilder nå i starten men bildene er tatt for en god stund siden og var ikke ment for å bli visst på noen blogg! Det kommer til å bli bedre bilder etterhvert;)


Dette er et hjemmelaget hjørneskap som er bygd på 60 tallet engang.utrolig fint synes jeg. var så heldig og fant det på loppis.
                          


Denne stolen passet bare helt perfekt på badet ved siden av badstua. Den er i skrivende stund for skjør til å hvile rupma på men jeg skal fikse det med å legge ei forsterkning under setet=)
Denne nydelige krakken fant jeg også på den lokale bruktbutikken. Jeg hadde lenge sett for meg en krakk/stol som skulle matche tapeten i gangen. Og plutselig en dag sto den og ropte på meg på ei boligmesse i byen vår hvor bruktbutikken også var representert. lykke<3  Lyslykta ved siden av er ikke fullt så lekker. Den ble et resultatet av et impulskjøp på ei damemesse på byggmakker. ta 3 betal for 1..hehe! ikke helt min stil. men passer foreløpig ute på trappa;)

2 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hei Mailinn :)
  Gratulere med blogg, og hjertelig velkommen til Blogglandia :) Synes du har vært flenk! Lekker krakk du vis, den sku eg gjerne ha sett på Askeladden før du såg den ;)

  Tips. Om du vil rette/tilføye noe på innlegget ditt, så er det bare å gå inn redigere det - for så å publisere det på nytt. Dvs. Innlegget blir ikke "utgitt" på nytt, bare redigert.

  Tips 2. Om du vil svare på en kommentar som noen legger igjen her hos deg (som har blogg), så klikk deg inn hos den du vil svare - for å respondere på hilsenen. Man er gjerne innom flere å kommenterer, og det er ikke vanlig å gå tilbake til bloggene man har besøkt (gjerne husker man ikke alle heller) for å se om bloggeier har svart.

  Legger meg selvsagt til som følger hos deg, og gleder meg til flere innlegg. Koselig om du vil bli følger hos meg også ;)

  Spør gjerne om det er noe mer du lurer på :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett