Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)lørdag 7. desember 2013

trollete lørdag;)

Hær har vi kost oss med tante gull på overnatting ifra i går til i dag. Ble senkveld på tuppene men kjempe koooooselig. En aldri så liten bytur ble det også i dag. Floriss hadde et så vakkert utstillingsvindu på et senter så jeg fikk så lyst til å kjøpe trollhassel.
Trappa i gangen fikk også litt trollhassel pynt. Ei lita tuppe på 20 måneder var veeeldig nysgjerrig på hva det var mamma holdt på med. Fiiiiint mamma <3 og ja, enig med deg lille Mille mor, det ble jo riktig så fint;)


Lite julepynt i hjemmet enn så lenge. Har en mann som er veldig tro mot tradisjoner. Og da innebærer det å pynte til jul den 23...Jeg kunne godt tenkt meg å vært ferdig med alt av pynting til den 20. Regner med vi får inngå et kompromiss;) Har jo så fint et juletre så vil jo nyte synet av det litt lenger enn ei uke. Men jeg blir ganske fort lei jula også og kjenner det er godt når man kan hive den ut rett etter nyttår. Så skal prøve å vente lengst mulig.  Tror jeg skal snike inn jula litt etter litt. Og vips så er hele huset julepyntet før den 23;) tjihi..


Denne svarte vasen fikk jeg i innflyttergave ifra svigermor da vi kjøpte leilighet i byen da jeg var 19 år. Begynner å bli noen år siden nå. Husker jeg syntes den var sååå fin. Har jo lenge  hatt en fobi mot alt som er svart  i interiøret i en lang periode nå. Men i det siste har jeg virkelig fått sansen for litt svart  igjen. Dog i små doser. Denne vasen har jeg ikke hatt hjerte til å kvitte meg med. Så den har fått stått i vinduskarmen bak gardinene i stua;) tjihi...Men nå i ettermiddag kom den ut i rampelyset igjen. Herlig med noe `nytt`...selv om det er gammelt.
 
Nei nå skal det straks mekkes hjemmelaget pizza til kveldskos sammen med min lille familie.
Fin lørdagskveld og snart 2 søndag i advent til dere <3

4 kommentarer:

 1. Fint, jeg pynter litt og litt...jeg og:) fortsatt god helg til deg og<3

  SvarSlett
 2. Eg start med å pynte den 1 des, og 2 advent er juletreet på plass. Enn skal jo kose deg, frem mot jula og da må jo pynten ver fremme. Blir fort lei, så i mellomjula er alt borte igjen. Men sånn er no eg!! Flott trapp dere har.

  SvarSlett
 3. Eg start med å pynte den 1 des, og 2 advent er juletreet på plass. Enn skal jo kose deg, frem mot jula og da må jo pynten ver fremme. Blir fort lei, så i mellomjula er alt borte igjen. Men sånn er no eg!! Flott trapp dere har.

  SvarSlett
 4. Fint med julepynt ja, mine barn ble alltid så lei seg da vi pakket bort julepynten etter jul da de var små, så jeg måtte gradvis sniknedpakke engler, lys o.s.v. s de ikke skulle merke overgangen så brått! ;)

  Ha en fortsatt fin søndag! :0)

  Stor klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett