Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)mandag 10. desember 2012

fortsettelse på gangen i 2 etasjen...

 Døra er tatt bort. Veggen er revet, det gamle gulvet som var i meget dårlig forfatning er byttet ut med gulv plater. veggplatene er kommet opp, på langveggen gjenstår sparkling, maling og tapetisering. Gleder meg som en unge til jeg får opp tapeten min. Den er sååå lekker;) Lysekrone er selvfølgelig også innkjøpt til taket.
 Litt over 4 meter takhøyde, så vi angrer veldig på at vi satt inn et så lite vindu. Menmen, gjort er gjort. Skulle jo egentlig bare bruke rommet som bod opprinnelig. Men gangen ble jo så mye romsligere og lysere når vi fikk åpnet opp.
 Dette er faktisk en del av den gamle ytterveggen. Synes den slitte grå trefargen er litt pen jeg. Ikke det oransje da;/ så er usikker på hva jeg skal gjøre med denne veggen. Liker jo litt kontraster men det kan kanskje bli litt mye. Veggen inntil skal males hvit.
Skal ikke skryte på oss at vi har gjort alt arbeidet selv da..Har hatt kjempe flinke snekkere her som blant annet har satt inn og sagd til ei gammel innerdør og gjort den om til ei luke for oppbevaring. Kjempe kjekt.Men fin var den ikke...Så er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med den enda.

Ny takluke til loftet er også satt på plass. Blir kjekt å kan legge bort for små barneklær i plastkasser og stable det på loftet.

I morgen kommer gulvet på plass... Det kommer til å bli meeeget bra=)
I morgen skal jeg titte innom alle dere. Er så trøtt og sliten i kveld så ble bare en rask visitt på dataen så jeg fikk gitt dere en liten oppdatering på gangprosjektet.

ønsker dere ei fortsatt fin uke ;) klem mailinn..

3 kommentarer:

 1. Så spennede dette såg ut. Er spent på tapeten du har valgt ut?? Må du legge ut flere bilder når det er ferdigt.

  SvarSlett
 2. Åh jaaa, se der ja!! Det blir jo helt ny gang! :))) Det å rive vegger og tilføre lys og volum har alltid en magisk effekt på interiøret! Så flott det kommer til å bli!! Selv går jeg bare rundt og gliser oppe på gangen vår nå, hi, hi, mens jeg før syntes den var trang, mørk, kranglete og upraktisk er den nå blitt en... en praktisk gledesspreder! :D Hverdagslykke! ;)) Gleder meg fremdeles vilt på dine vegne til gangen er ferdig og til den dagen vårsola titter skarpt inn i gangen din gjennom vinduet! Gleder meg også til å se hvilken tapet det blir! ;) Herlig at du har takhøyde nok her til å ha lysekrone! Kommer til å bli rålekkert! ;)

  Ha en fortsatt fin uke! :0)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett
 3. dette blir jo knall :) stå på!!!
  svar: tusen takk :)
  off, skjønner stresset!!! nå begynner det ta form her og det er deilig :) tvi tvi med din opppussing og!!! ;)

  SvarSlett