Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)søndag 30. desember 2012

jul

Sitter alene i stua, mannen og lillemor er lagt seg. Den eneste lyden som høres er lyden av min kjære venn på kjøkkenet..oppvaskmaskinen..Da er det kveld i huset. Vinflaska er tom etter middag med venner.
Middagen ble planlagt veldig spontant men god ble maten og koselig var selskapet.

På menyen ble det Roastbeef av elg, hjemmelaget potetmos,sopp og karamelliserte gullerøtter.
Jeg har en liten lidenskap for matlaging og elsker å prøve ut nye retter og komponere og dandere;)
Har ikke skrevet så mye om mat på bloggen da jeg har holdt meg til å skrive om kun interiør..Men kanskje jeg skal snike inn litt mere matrelatert i 2013;)

Regner med det sisste dere har lyst til å hvile øynene på er et fat fullt med kaker...hihi..Men ville bare vise dere dette kakefatet. Dette er en del av en serie ifra Perfect Home. Fikk det i julegave fra pappa for ganske mange år siden. Men siden ingen i familien er noe særlig glad i små kaker så har fatet blitt meget lite brukt. Men det  kan jo brukes til alt annet enn kaker også. På nyttårsaften skal jeg ha søster med familie hær. Og da skal jeg servere hvete tortilla med masse forskjellige godsaker inni. Samt fenalår. Og da skal jammen fatet  bli tatt i bruk. For det er jo såå fint. sant? ;)

Bilder fra `julekjøkkenet mitt` Ihvertfall den ene siden av kjøkkenet. Har nemlig en god del kopper og kar stående på kjøkkenbenken så dær var det ikke `bloggbildeklart` Noe som skimtes godt hvis man ser i vinuet på bildet;) hihi...Sånn blir det når man skal skrive blogginnlegg midt i natta..;)

hmmm..jammen klarte ikke han yanmar også å snike seg med på bildet, og ikke bare rotet på benken...;)
For de som nå kanskje leter etter en pusekatt eller noe så er yanmar merket på Snøfresen;)


Et av mine nyttårsforsetter skal faktisk være å ta mere vare på meg selv. Da inngår det naturligvis at jeg skal begynne å bruke den Infrarøde Badstua vår mye oftere.Ann med Interiørbloggen `Glassveranda` skriver så mye godt om effekten av den. Hadde jo egentlig tenkt litt på å selge den da jeg lesste om alle hennes god ord om Infrarød badstu. Så nå er det jammen på tide den blir flittigere brukt.
En halvtime i kveld med bastu og deretter en kald dusj gjorde virkelig susen. I morgen skal jeg fortsette min `plei meg selv` behandling og farge håret og bryn. Og på kvelden skal jeg unne meg at langt boblebad.

Nei nå er det kveld i stua...venter storfint besøk ifra Trondheim i morgen tidlig.
Fortsatt god jul til alle dere herlige <3

Klem Mailinn..;)

5 kommentarer:

 1. Nå ble jeg sulten! (he-he)

  Jeg må innrømme at jeg leita veldig etter yanmar, ja... Vet du, - jeg var helt sikker på at jeg så et reinsdyr ut gjennom vinduet... Men, fikk det ikke helt til å stemme. Så takk for oppklaringen! (ha-ha-ha)

  Klem

  SvarSlett
 2. Deilig mat du har laget til dine gjester... Her har våre gjester fått smakt deilig rådyr... Himelsk godt..
  Kjøkkenet ditt var kjempekoselig... stolene og bordet er jo så nydelig... hehe ja enkelte deler av rommene kan man bare ikke ta bilder av...hvertfall så må det som står i veien flyttes litt på... hihi..
  Ha en kjempefin nyttårshelg.
  Klem fra meg ;O)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig kjøkken!! :O) Å ja klart du må bruke badstuen når du er så heldig å ha en slik Mailinn, du skulle bare visst hvor mange mail jeg får i løpet av et år fra damer i alle aldre som ønsker seg en slik,- galskap å ikke bruke den! ;) Men skjønner du kan bli litt rastløs mens du sikker der, det blir til tider jeg også, spesielt om sommeren! ;) Men jeg har jo litt ekstra motivasjon i og med at den er super for leddene. Jeg hører på radioen, så går tiden, hopper i dusjen og etterpå er jeg myk, ung og splitterny! :D Deilig med en slike egenpleie/rekreasjonsdager, så også veldig koselig ut med levende lys inni badstuen, tror jeg må prøve det neste gang! ;))

  Ønsker deg og dine et godt nytt år og en fin nyttårsaften! Vi snakkes! :0)

  Stor klem, Ann.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kos hilsen hos meg. Har faktisk også hatt en" plei meg selv dag". Man må unne seg det i blandt.
  Så deilig mat du har servert og kjøkkenet ditt er kjempekoselig.
  Ønsker deg og dine et fantastisk nytt år.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Hei Mailinn!
  Så koselig blogg du har, og utrolig stemningsfulle bilder fra ditt kjøkken:))
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg!
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!!!
  Klem Anita

  SvarSlett