Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)mandag 12. september 2011

høst og innekos.

Det er helt utrolig hvor fort helgene kan rase avgårde. Da er det godt å trøste seg med at uke dagene også går fort for nå er jo nesten mandagen ovrstått;) I dag har det vært hustrig og mye nedbør hær i nord. Men ble ganske pent til kvelds. Har så mye prosjekter oppe i hodet som jeg vil komme i gang med men pga en vond rygg blir ting litt stående i stampe. Ønsker dere alle en kjempe fin høst. Synes kanskje høsten er den beste tiden på året, selv om variasjon på været kan være like stor som ønsket om å fornye hjemmet. Kjenner ihvertfall jeg får lyst til å trekke naturen mer og mer inn i form av farger og tekstiler. HERLIG.

Har bestilt meg karisma lux spisestue stol ifra Skeidar,gleder meg som en unge til de kommer. Synes de er så fine. Itilegg er de jo veldig praktiske siden man kan ta av trekket og vaske det. Hortensian er byttet ut med høstlyng og bakgården har fått en pitteliten fornyelse.

 Det var på tide jeg fikk fornyet lysfatet mitt slik at det ble mere høststemning over spisebordet.

 JIPPI!! da fikk endelig jeg også soleil serviset ifra Home & cottage..kom pakke på døra i dag=) glede.

Så nå sitter jeg og nyter en god kopp te ifra min nye søte lille kopp=)
Første gang jeg fikk smake pukka teen var når et søskenbarn ifra meg kom hjem ifra India. Gleden var stor da jeg oppdaget at home & cottage solgte pukka<3 lakris er min favoritt.


Ønkser dere alle ei helt super ny høst uke, uten regn og nedbør, men med sol og varme smil=)
klem ifra meg..

9 kommentarer:

 1. Så mye fint ♥
  Hmmm...skjønte ikke helt hva du har gjort feil hihi. Men nå du lager ett innlegg...så må du legge til etiketter...altså stikkord for innlegget nederst der. Du ser det under der hvor du skriver. Vanskelig å forklare ;)

  SvarSlett
 2. Du må publisere det på nytt ja, men det kommer ikke som "siste innlegg" om du skjønner...blir fremdeles liggende på den datoen du publiserte det første gangen :)

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig :) Håper du får en fin kveld Klem ♥

  SvarSlett
 4. Hei hei....
  Å kor flott høststemning du har fått det i huset ditt... Her er nå alt bare kaos igjen, med avreven tapet og div ledninger som henger å dingler. Ikke mye som ligner på koselig høststemning akkurat enda...
  Kjempefine stoler du har bestilt... Har samme patent, med avtagbart trekk.. veldig greit med barn i huset... som du kansje får merke etter hvert...
  ;O)
  Ha en flott uke.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett
 5. Flotte bilder fra deg, kommer på at jeg må prøve å få litt høststemning her, men henger fast i sommern enda......ha en herlig uke du...klem

  SvarSlett
 6. Heia. Fin høststemning på bordet. De stolene var kjempefine.

  På spørsmålet om bildene mine, så er bildene jeg har brukt, i papir. Festet dem til hønsenettingen med lim, enkelt og greit.

  Klem Bente

  SvarSlett
 7. Så koselig blogg du har. Fine bilder og fin inspirasjon. Nyydelig kopp du har kjøpt deg!:)

  SvarSlett
 8. De stolene er kjemepfine!! Så koselig høststemning det er hos deg <3 Litt nyskjerrig på den lakris teen, tror nesten jeg må prøve den ;0) Ønsker deg en fin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hei :-)

  Flott høststemning :-) Ser ut som ett flott servise også :-)

  Ønsker deg en flott onsdag :-)

  SvarSlett