Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



lørdag 14. mai 2011

Bryllupsgave..



Neste gang jeg skal i bryllup vet jeg definititivt hva jeg skal gi i bryllupsgave. Dette broderiet fikk mine oldeforelde i bryllupsgave i 1814. Synes teksten var så vakker;)



`Hjem er der, hvor mand og hustru begge øver himlens fred. Trofast deler livets kjæbne,hvert et ord er kjærlighet. Alltid søger at opmuntre, trøste,styrke,hjelpe frem,hånd i hånd i sorg og glæde, der kan synges `skjønne hjem`    Ekteviet 14 mai 1814.

6 kommentarer:

  1. Enig, dette må være den ultimate gaven...ha en kos kveld

    SvarSlett
  2. Heisann :) For en vakker tekst, kjempefin bryllupsgave ja!
    "Fant" deg hos Fossestua, og synes du har en kjempekoselig blogg :) Masse fine ting du hadde med på bruktbutikken, skulle gjerne vært der ja, ble skikkelig inspirert av bildene Lise la ut så nå er jeg kalr for nye prosjekter :)
    Håper du har en flott søndag :) Klemklem

    SvarSlett
  3. Gratulerer med dagn! Hipp hipp hurra! :)Tusen takk for kjempehyggelig hilsen inne hos meg :) Og velkommen som følger, 100 - ja det var litt stas ja! Tihi :)
    På tennbrikettboksen har jeg brukt vanlig scrappeark, må bruke to for å komme helt rundt :)
    God 17. mai! Klem

    SvarSlett
  4. Hei :-)

    Kjempefin tekst :-) Skal i bryllup til ei venninne om to uker,så dette passet jo perfekt :-) Håper det går bra om jeg låner teksten som jeg tenkte å ramme inn?

    Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

    Klem

    SvarSlett
  5. Vakkert! :D Takk for kommentarer inne hos meg. Hadde det ikke vært for dama med bloggen ''Mitt Landliv'' tror jeg aldri jeg hadde fått meg header:P Kjæresten ble fornøyd da jeg ble ferdig med bordet ja;) Ihvertfall den delen der vi ikke trengte å bruke penger på å kjøpe nytt;) hihi

    SvarSlett