Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)tirsdag 10. mai 2011

inspirasjonskveld.

INSPIRASJONSKVELD MED FOKUS PÅ REDESIGN ONS 11.MAI KL 18 PÅ BRUKTHANDEL ASKELADDEN! 40 % på alle varer, lokale interiørbloggere som håper vi også kan inspirere til gjenbruk av ting ved å vise frem noen av våre egne ting/møbler som vi har redesignet.

Dette har jeg da takket ja til å være med på. Begynner å bli ganske så stresset/nervøs.Føler jeg har ingenting å vise frem.hehe! Men det blir nok gøy,sosialt og veldig lærerikt=) Gleder meg masse selv om jeg kjenner sommerfuglene snike i magen i akkurat nå.Kommer til å ta bilder ifra kvelden og legge ut på bloggen etterhvert;=)

  MIN LILLE UTSTILLING:) takk til Hill iren Bakkemo for at jeg jeg fikk stille ut de nydelige stolene hennes. Har ønsket meg sånne kjøkkenstoler lenge *sjalu* ;)
 Mormors gamle hagebord ble mitt nye;)
 Litt av utstillingshjørnet til bloggeren `villa vårfrubakken` ;=) Hun inspirerte ihvertfall meg til å prøve å pynte gamle (eller nye) bilderammer med vintage servietter og decopasje.
Litt av utstillingshjørnet til bloggeren `mitt lille slott` ;)


Sjekk det nydelige nattbordet. For meg så det ut som et kjempe gammelt rokokko nattbord som eieren bare hadde vært suuper heldig og funnet/fått en plass. Men vet dere hva? Nattbordet er kjøpt på europris. Det var opprinnelig i sølv. Helt utrolig hva litt hvitmaling og nye knotter kan gjøre=)

 interiørbloggeneren `fossestua`
Sjekk den bilderamma. nyyydelig! For å ikke snakke om den sjenken. *elsk*

Tusen takk for en kjempe fin kveld damer! Dere er råflinke! ;=)

1 kommentar:

  1. Hei...
    Bare hyggelig å låne deg stolene og du hadde en utrolig fin stand på Askeladden. Må si at du har vært til inspirasjon for at jeg har klart å lage en interiørblogg. Takk skal du ha Mailinn.

    SvarSlett