Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



søndag 6. november 2011

Nytt på kjøkkenet, trappevalg og vugge dugnad;)

Har leeenge vært på jakt etter ei ny klokke på kjøkkenet. Har hatt ei skikkelig enkel kjedelig stål klokke som ikke passet inn med noen ting.Men kjøkkenklokka har bare blitt værende og ny har ikke blitt prioritert, Inntil jeg kom hjem med denne nyydelige hylla kjøpt på bruktbutikken for 100 kroner. Da MÅTTE klokka bort. Fant denne sjarmerende klokka på Home & cottage. Ikke var den dyr heller. Tror den kostet rundt 200 kr. Kjøpte også et lite reinsdyrhjerte i stoff som fikk henge sammen med kremmerhuset mitt. Ble sååå fornøyd;)




De gamle stolene jeg kjøpte for noen få hundre lapper har for lengst fått noen strøk med hvit maling og ei blomster pute. På tide å bytte ut de sommerlige blomsterputene kanskje? hihi. synes de er  så søte. Men nå er det jo snart vinter så de passer ikke helt inn. Tenkte kanskje å kjøpe 2 reinsdyr sitteunderlag. Meeen er litt usikker da jeg har et stort på gulvet i stua. Kan nok kanskje bli litt mye. Skal på førjulsmesse på Home & cottage i morgen etter stengetid på senteret. Da skulle det visst være eklusive tilbud til de påmeldte. Kanskje jeg finner noen nye puter da;)






Skuffene på kjøkkenbordet har også fått nye knotter. Kjøpte disse på nettbutikken sofies Villa. Synes de var så fine og nostalgiske. Ser ut som de har tilhørt bordet bestandig;)

kjøpte også ei trevugge samtidig når jeg var innom bruktbutikken. Har bestandig sett for meg at jeg skulle sitte og male ei vugge når jeg ble gravid. Så jeg og ei god venninne heiv oss rundt sent i går kveld og malte vugga.

Ble så ivrig i malinga at jeg glemte nesten bort og dokumentere `før` bildet;)hihi..


Ferdig malt vugge gleder meg til å pynte litt i den både inni og utenpå;)
Tenkte å kjøpe et fint veggord og ha på vugga, men har foreløpig ikke funnet noe jeg virkelig liker.


Hadde også et veggord ifra Sofies villa liggende som jeg lenge har tenkt å ha på den kjedelige trappeveggen i gangen, den har litt for lenge trengt et malingsstrøk eller 2. Når jeg nå endelig hadde hvit maling tilgjengelig og malingshjelp og godt selskap ble likeså godt veggen også malt i samme slengen, midt i natta=) hehe..



endelig var det på plass;) etter å ha tilbringt litt for mange uker i et skap. Nå er det trappeoppgangen og trappa som står for tur. Tror vi kommer til å male alle trinnene hvite. hadde i utgangspunktet tenkt å bevare trinene i den fargen de er. Må også få kjøpt noe som gjør et trinnene ikke blir så glatte.Har ikke helt sansen for stål lister,men har sett inne på flere blogger at noen har trappe stoff i f.eks grått. Synes det er nydelig. Ikke dekker de hele trinnene heller så man får alikavel frem det hvite. Men har ikke peiling på hvor jeg envetuellt får kjøpt dette. Har noen av dere??


Hva synes dere ,skal jeg male? eller skal jeg ikke? Hvite trinn med grått stoff ?


Fin søndag alle sammen, nå rumler det  i magen, tror ikke jeg orker å stå over noen gryter i dag, mannen er fyllesyk og sofaen ble bare bedre og bedre. takeaway sa du? hmm, ja tror det blir det i dag=) klem ifra Mailinn.

6 kommentarer:

  1. Så masse skjønnt for øyet du viser frem:D Elsker det bordet ditt! det er HERLIG! Og den nye klokka sammen med hylla var kjempefint:) Ang trappetrinnene..var det fint som det er. Men hadde nok blitt veldig fint om du malte dem også;) Ikke noe hjelp fra meg altså:P

    For en fiiiin vugge du har fått deg! Jeg pusset opp en barneseng til min lille niese for ei stund siden. du kan se den her: http://lindaslilleleilighet.blogspot.com/2011/04/ble-tante-til-ei-skjnn-lita-jente-for.html

    Jeg fant heller ikke noe veggord som jeg likte, så jeg lagde sjablong selv jeg;) Litt tidkrevende..men da kan man jo skrive alt man vil:) Alt av materiell fant jeg på panduro:)
    Blir spennende å se hvordan både trappa og vugga blir:)

    Klemmer til deg:)

    SvarSlett
  2. Tøff klokke! Og herlig kjøkken OG vugge ;-)
    Vi har malt en trapp hvit og angrer. Alt syns så himla godt :p Et irritasjons moment den trappa ;-) HIH! Syns trappa er kjempe fin som den er jeg ;-)

    Klem Ellen

    SvarSlett
  3. Hei =)

    Så mase fint du viser, vugga ble kjempefin.

    Trappa med lys vil jeg ha, hehe.. Jeg har nok fliser i trappen. Så den er spesial bestilt med utskjæringer så la vi fliser selv:)

    Klem Henriette

    SvarSlett
  4. Så masse fint, elsket vugga..så koselig. Gleder meg til jeg får barn en gang.. ah, nei, slutte å drømme!;)

    Hm, jeg hadde nok selv valgt å male trappene hvite kanskje, stilig med lys da! ;)
    Ha ei fin uke:)

    SvarSlett
  5. Så driftig du har vært da, og så mye fint. Liker det kjøkkenbordet ditt veldig godt. Håper du er i fin form....
    Kanskje vi treffes på Hc i kveld.
    Tenk at det skal bli tidlig vår i Vårfrubakken?, vel alt er vel relatit. Klem fra meg.

    SvarSlett
  6. Så fin klokke og så flott vugga ble. Dem stolene på kjøkkenet var fine, og det kjøkkenbordet var kjempefint.

    SvarSlett