Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)søndag 17. november 2013

kosekroken i stua.

 
Elsker puter med dyreprint. Har de fleste på hytta men noen hjemme må jeg jo også ha. Likte denne uvleputa så godt. Dette pleddet ifra Eightwood var jeg så heldig å finne på salg for ei stund siden. Deilig og mykt i ull..
 
 Fått veldig dilla på lyse staker i gull nyanser. Denne store hær er ifra Signature of Scandinavia kolleksjonen og jeg rett å slett elsker formen på de. også gir de et helt utrolig vakkert lysspill. Har de nå i mange forskjellige str. I denne god stolen sitter jeg og lillemor og leser i bøker sammen på kveldene. Bøkene blir oppbevart i denne gamle kofferten. Men den er alt for gammel og skjør så må nok bare stille den opp til pynt en plass. Hvis ikke tror jeg lille frøkena vår kan ødelegge den. Denne kofferten arvet jeg når Mormor gikk bort for en liten stund siden. Den var kjempe tung, låst og nøkkelen viste ingen hvor var. Jeg klarte å dirke opp låsen. Inni lå det dokumenter og bilder datert helt tilbake til begynnelsen Av 1800 tallet. Veldig spennende.

 Disse lys kulene er rimelig simple ifra clas ohlson. må bytte batteri hele tiden. men dekorativt så lenge de varer..Rudolf ønsker seg nok noen skikkelig fine Cotton balls til jul;)


Beklager at det har vært så stille ifra meg.. Har slitt med vond rygg/ nakke og ei uutholdelig migrene en god stund.Jeg skal virkelig begynne å sette pris på hver en smertefri dag fremover. Og kjenner at alt annet egentlig blir ganske uviktig.....

Kjenner jeg har så lyst på mye nytt til hjemmet. spesielt nytt sengetøy, puter og pledd. Deilig å gjøre det lunere inne mens vinden herjer ute. Fin søndagskveld til dere alle <3

2 kommentarer:

  1. Så koselig det var i kroken din... Ønsker en sånn krok, men tror ikke jeg får det før jeg en gang får meg et større arbeidsom ;0)
    Ha en flott kveld.
    Klem fra Hill-Iren

    SvarSlett