Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)torsdag 16. juni 2011

Sommer og hyttekos;)

Pga graving i gata har jeg nå vært uten nett og tv i snart ei uke..godt å få logget seg på bloggen igjen..hihi!
Men uka har jo gått helt enormt fort. Forrige helg tilbringte vi på den nye hytta vår. Vi hadde ikke sett den uten snø rundt veggene så vi var så spent på hva som kom til å dukke opp nå når bakken og hagen var blitt bar. Jeg koste med godt der jeg gikk og tittet både her og der. Det var ikke så veldig mye spennende som dukket opp. Men under altanen lå det visst en gammel grønn og fin spark. Har lyst til å ta den frem og bruke den til noe men foreløpig ingen ideer til hva jeg kan bruke den til. forslag?  vi hadde ihvertfall noen helt fantastiske fine dager på hytta. Nå er det jo helg igjen og da skal vi selvfølgelig opp igjen. Jeg har vært så uheldig og blitt plaget med ryggen det siste halve året så å gå i fjellet er den beste medisin for ryggen min;)

skal også passe mine tantebarn ifra lørdag til søndag og det gledes stort til å se god jentene mine igjen<3Legger ved noen bilder ifra hytta.

Vakker solnedgang.
Dette bildet er tatt hos noen hyttenaboer. sjekk den utsikta;)


 Hytta vår` i jungelen` hehe! har nå fått fjernet mesteparten av trærne.

Mogressfjellet hvor vi har hytte er kongen over rekved. Det ligger over alt. Så i helga lagde jeg en stige som jeg hengt opp på badet. Perfekt håndkleholder. Og en liten knagg.Skal innrømme at jeg tok meg selv i å titte inn på badet hver gang jeg gikk forbi bare for å se på den nye stigen min..hihi! Er vel lov å være fornøyd med seg selv av og til?;)

`man tager hva man haver``. Prøvde å lage et hjerte men formen ble vel kanskje ikke helt `hjertelig`.men pytt! Jeg hadde flaks og fant både tynn ståltråd, fiskegarn og hvitmaling på hytta.

ser ikke ut som jeg får tid til titte innom så mange av dere nå ikveld;/ meg gleder meg til å lese/se hva dere holder på med etter helga;)

God helg alle sammen<3 (sånn litt på forskudd..hihi;)

5 kommentarer:

 1. Så herlig, hytta blir bare mer og mer viktig for meg. Ha en fortsatt fin dag, håper godværet kommer tilbake snart...klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så deilig det må være å ha en hytte man kan ''rømme'' til:D Så ut til å være en kjempefin plass å ha hytte:) Kommer vel mer innlegg derfra vil jeg tro?;)

  Stigen din ble kjempekul!! Er også litt sånn som deg.. blir jeg fornøyd går jeg og titter og gleder meg leeenge:d Og det har man kov til;) Stor klem fra Linda (Lindas Lille Leilighet. Fikk bare til å kommentere som anonym..) ?

  SvarSlett
 3. Hei, ser du er følger av min gamle blogg: min lille blogg verden. Vil bare informer om at jeg har flytta til annemaijekteberg.com (annemai.jekteberg.wordpress.com)håper du også vil følge meg der. ha en flott onsdag, klem klem

  SvarSlett
 4. Hello, i believe that i saw you visited my site so
  i got here to go back the prefer?.I'm attempting to in finding issues to improve my site!I suppose its good enough
  to make use of a few of your concepts!!

  my web blog judi bola online via bank bri

  SvarSlett
 5. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every day.

  It's always helpful to read through articles from other authors and practice a little something from other web sites.


  my page: easy way to set up a website

  SvarSlett