Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)tirsdag 19. april 2011

Gullfunn påske 2011

 

 Har vært på `før påskeferie` hos bestemora mi.
 Der fant jeg disse hagemøblene på mormors gamle låve.
 Er akkurat slike hagemøbler jeg har vært på jakt etter lenge.
 Gleder meg masse til å gi dem nytt liv til sommeren=)Fant også denne gamle benken. Disse hagemøblene var de første hagemøblene mine besteforeldre fikk.  De er bestilt hos en møbelsnekker for  60/ 70 år siden.
Takk til min kjære som gikk med på å kjøre hjem med bilen full av gamle hagemøbler.
På kassen oppå hage benken står det:norsk sprengstofindustri as`. Den fant jeg i jordkjelleren på bestemors gamle gård. Jeg tror den kan stamme ifra mine oldeforeldre som først bygde gården engang på 1800 tallet.
Norsk sprengstoffindustri  varte i hundre år: ifra 1865 til   1965
I sommer skal jeg bruke den til blomsterkasse og plante blomster i=)
                      
Under `førpåske besøket mitt` kom mitt søskenbarn innoog lurte på om jeg ville bli med på en brukthandel.  Det var 30 min  kjøring en vei og butikken stengte om en time så vi fikk bare ca 20 minutter der inne...Som den interiør entusiaisten jeg er så slo jeg selvfølgelig til=) Det var en veldig rotete og uoversiktelig butikk, men dette endte jeg da opp med:                            

       Joda, reinsdyr gevir(tror jeg det er)
Dette kan brukes til så mangt.
                                          Oppheng i gang, smykkeholder, pynt på veggen slik den er
              Noen som har noen andre  forslag??? =)


Heregud det er rart når man får opp et bilde i hodet  på hva man vil ha. Det kan være en sofa, drømmehuset, stilen på kjøkkenet, puter, eller hvordan kaffe servise man  har lyst på.....:) Ihvertfall så er jeg sånn.  Og da hjelper det ikke når man bare finner noe som ligner. Jeg har vært på mange dyre interiørbutikker og leita etter det serviset jeg har sett for meg. UTEN HELL;/  Men vips der var det.....på bruktbutikken i ingenmannsland!!!!  Serviset kostet en slikk og ingenteng men var langt ifra komplett. Ikke er det noe stempel under på noen av koppene/ fatene så blir  vanskelig å få tak i flere. Det kan jo også være et tegn på at koppene  er masse produsert.  Men det endte alikevel med meg hjem;=)
Hvis noen har sett disse koppene en plass/ vet hvor de kommer ifra, navn osv så blir jeg kjempe kjempe glad=)

      ( koppene på bildet ovenfor vel og merke, hvite med sølvkant;=)

                                         Disse var jo bare sååå søte!
                                         Mye fint å finne på loppis i ingenmannsland:)hihi

6 kommentarer:

 1. Hei!

  For noen flotte hagemøbler. Det var litt av et funn ;-) Morsomt at de har vært i familien, og at du kjenner historien til møblene.

  Ha en riktig fin påske!

  SvarSlett
 2. Heisan :)
  Så masse flotte skatter du har funnet deg! Utrolig koselig hagemøbler du fant hos mormoren din. Kjempesøt den hagebenken spesielt :)
  DU spurt om emaljemuggen? Buhuuu, den hadde blå kant :( Men det dukker nok om en med grønn kant en vakker dag :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Hei igjen :)
  Ja når jeg så prisen på det pallebordet så lo jeg så jeg holdt på å tisse på meg! Sikkert mange som har kjøpt et sånn uansett! Tviler ikke :)
  Askeladden skal forresten ha en insp kveld den 11.mars, hvor jeg skal delta med et lite insp.hjørne ;) Hadde vært koselig å treffe deg om du har tid å komme.Villa Vårfrubakken skal også delta. 40 % på hele butikken er det også den kvelden ;) KOmmer innlegg i avisen snart :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min, legger meg til som følger her hos deg:)

  Kjempefine hagemøbler, flott hus, blir gøy å følge deg:)

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Har du fått noen tips eller sett noen andre plasser du kan kjøpe serviset? Jeg fant just det samme serviset som jeg fikk av bestemor for noen år siden, og la dem bort til den dagen jeg skulle flytte ut. Syns det var helt nydelig, og vil gjerne ha til flere personer :)

  Hilsen June Susann

  SvarSlett
 6. Hei!
  Har du fått noen tips eller sett noen andre plasser du kan kjøpe serviset? Jeg fant just det samme serviset som jeg fikk av bestemor for noen år siden, og la dem bort til den dagen jeg skulle flytte ut. Syns det var helt nydelig, og vil gjerne ha til flere personer :)

  Hilsen June Susann

  SvarSlett