Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)onsdag 25. september 2013

cruise i middelhavet.

I dag har jeg virkelig "landet" etter ei ukes cruise med min kjære i middelhavet.  Startet dagen med å skrape frost av frontruta på bilen..snakker om kontrast..ifra å ha badet i havet i Afrika for 6 dager siden...Hadde en helt fantastisk tur hvor vi våknet til et nytt land eller by hver morgen.  Vi var innom Italia, Spania ( Barcelona og valencia) Frankrike,  og Tunisia i Afrika.

 Vi oppgraderte selvfølgelig Suiten slik at vi fikk balkong på rommet. Det var helt magisk å stå utpå hær i morgen kåpe mens man badet i morgen sol...og ikke minst så på "  Dagens land eller By"..

                      Sliten etter en lang reise første dagen. senga og rommet som ble ryddet og redd opp hver gang vi levnet suiten. Snakker om service.
                                                    Soloppgang...

 
          koste oss med sjokolade dyppede jordbær siste kvelden på båten.
             En kaffepause og den beste eplekaka jeg noensinne har spisst, i Marseille                                            Frankrike.
I Valencia i Spania snublet jeg over en kjempe lekker liten interiør butikk...kjøpte denne nostalgiske knaggen til badet.. Hadde jo ikke plass i kofferten til stort annet..
 
 
Torsdag i morgen og snart helg. Da blir det endelig hytta og turer i høstfjellet på oss. Herreverden det gledes<3 stoor klem;)

1 kommentar:

  1. Åh himmmmmmel det så herlig ut!! x) Slik tur kunne jeg også trenge, ble jo bare tull med oss i sommer og Frankrikeferien p.g.a. helsen min, men satser på å ta igjen det tapte med renter neste sommer for det er jo sååå godt med skikkelig påfyll av nye inntrykk, energi og inspirasjon minst en gang i året, da får man ladet batteriene skikkelig før ny vinter! ;))

    Velkommen hjem, håper bare du ikke fikk temperatursjokk og influensa nå da, ganske rå høstluft ute her hjemme nå om dagen! ;)

    Stor klem, Ann,
    Glassveranda.

    SvarSlett