Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



fredag 27. desember 2013

jule hilsen..

Hær er det rolige late dager. Kost meg sammen med familie og venner. Akkurat slik jul skal være. Håper dere også har det bra nå helt på tampen av 2013. Dette året har vært spesielt for meg. Med tap av hele 3 besteforeldre i året som har vært...Men di gode minnene er pakket godt inn i hjertet for evig og alltid <3 fikk jo nytt spisebord på kjøkkenet for ca 2 uker siden. Hær kommer noen bilder..

 
 
 
 
 
 
 
 
Her er også årets juletre. I år hadde jeg lyst til å ha et lyst juletre uten rødt.
 
 
Nisser som passer på.....;)



Hær funderes det sterkt på å rømme opp til fjellhytta vår for nyttårsfeiring. Men kommer an på vær og vind..Fortsatt riktig God jul til deg <3

Klem Mailinn..

tirsdag 17. desember 2013

En pust i bakken..

Her ble den siste julegaven handlet i dag. Er vasking og rydding som gjenstår. Med en influensa kropp og en pust som blir sliten etterhvert vasketak skal det snart bli godt å ta kveld.  Er så godt å få sortert/ ryddet i skuffer og skap.  Men gud så tid det tar;) har også fått på plass det nye vakre spisebordet mitt ifra bohus på kjøkkenet..  Skal få visst dere bilder senere.  Ble helt fantastisk med luft rundt omkring på gulvet.  Love it;)

søndag 8. desember 2013

Min adventsstake og litt snikende jul på loftet;)

Jeg er ganske kresen når det gjelder adventsstaker. Finner liksom aldri noen jeg liker. Som regel blir det bare 4 hvite kubbelys på et fat med adventstall og kongler på. Men i år har jeg rett og slett tatt min 5 armede messing lysestake i bruk. Den er for lenge siden sprayet med sink spray.  plassert ei julekule i midten slik at det bare ble plass til kun 4 lys. tjihi...og disse sink tallene kjøpte jeg for noen dager siden på h&c..skulle passe til kubbelys men det gjorde ingen av dem. For kort tråd. Så da var det å finne en annen råd;) Ble veldig fornøyd selv om det ble enkelt.


 
 
I dag har jeg sniket inn pittelitt julepynt i kosekroken på loftet..ble jo såå koselig.
 
Denne lampa ifra Ikea skal bort så snart vi finner ei vi liker som kan henge i taket. Tror valget faller på ei spottskinne av noe slag.
 

 
Du vet du er litt overivrig når du går ut med søpla for å se på  julestjerna utenifra..;)...tjihii...
Er veldig glad i denne lysestjerna i messing for telys.
 
 
 
Bak dette forhenget er det et lite rom med skråtak. Hær står fryseren. 
 
 
Denne gamle røde krakken er det morfar som har laget for mange år siden. Bordet imellom stolene var i farfars eie og er visst over 60 år gammelt. Koselig med gjenstander som lenge har vært i familien.
 
Ønsker deg og dine god 2 søndag i advent....<3 
 

lørdag 7. desember 2013

trollete lørdag;)

Hær har vi kost oss med tante gull på overnatting ifra i går til i dag. Ble senkveld på tuppene men kjempe koooooselig. En aldri så liten bytur ble det også i dag. Floriss hadde et så vakkert utstillingsvindu på et senter så jeg fikk så lyst til å kjøpe trollhassel.




Trappa i gangen fikk også litt trollhassel pynt. Ei lita tuppe på 20 måneder var veeeldig nysgjerrig på hva det var mamma holdt på med. Fiiiiint mamma <3 og ja, enig med deg lille Mille mor, det ble jo riktig så fint;)


Lite julepynt i hjemmet enn så lenge. Har en mann som er veldig tro mot tradisjoner. Og da innebærer det å pynte til jul den 23...Jeg kunne godt tenkt meg å vært ferdig med alt av pynting til den 20. Regner med vi får inngå et kompromiss;) Har jo så fint et juletre så vil jo nyte synet av det litt lenger enn ei uke. Men jeg blir ganske fort lei jula også og kjenner det er godt når man kan hive den ut rett etter nyttår. Så skal prøve å vente lengst mulig.  Tror jeg skal snike inn jula litt etter litt. Og vips så er hele huset julepyntet før den 23;) tjihi..


Denne svarte vasen fikk jeg i innflyttergave ifra svigermor da vi kjøpte leilighet i byen da jeg var 19 år. Begynner å bli noen år siden nå. Husker jeg syntes den var sååå fin. Har jo lenge  hatt en fobi mot alt som er svart  i interiøret i en lang periode nå. Men i det siste har jeg virkelig fått sansen for litt svart  igjen. Dog i små doser. Denne vasen har jeg ikke hatt hjerte til å kvitte meg med. Så den har fått stått i vinduskarmen bak gardinene i stua;) tjihi...Men nå i ettermiddag kom den ut i rampelyset igjen. Herlig med noe `nytt`...selv om det er gammelt.
 
Nei nå skal det straks mekkes hjemmelaget pizza til kveldskos sammen med min lille familie.
Fin lørdagskveld og snart 2 søndag i advent til dere <3