Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



onsdag 25. september 2013

tent hjerte og lys..

Det er rart hvor mye man blir inspirert av å lese interiør blogger.  Var egentlig på tur i seng i går kveld når jeg leste et blogginnlegg som kom meg til å tenke på noen glass skåler ifra IKEA som jeg hadde helt glemt bort at jeg hadde.  Da bar det rett på kjøkkenet og slå på lysene igjen i bare undertøyet...hihi..trøtt som en dupp. Men fikk så lyst til å dandere lysene på serveringsfatet. Dette er alt som er igjen av en stor hortensia som har blomstret så vakkert ute på trappa siden i midten av mai.  Koste meg hjemme i kveld med kveldsmat sammen med lillemor og lys på "ny brettet"..Ikke så mye som skal til for å tenne et interiør hjerte♥ høsten er jammen innekosens herligste årstid...

cruise i middelhavet.

I dag har jeg virkelig "landet" etter ei ukes cruise med min kjære i middelhavet.  Startet dagen med å skrape frost av frontruta på bilen..snakker om kontrast..ifra å ha badet i havet i Afrika for 6 dager siden...Hadde en helt fantastisk tur hvor vi våknet til et nytt land eller by hver morgen.  Vi var innom Italia, Spania ( Barcelona og valencia) Frankrike,  og Tunisia i Afrika.

 Vi oppgraderte selvfølgelig Suiten slik at vi fikk balkong på rommet. Det var helt magisk å stå utpå hær i morgen kåpe mens man badet i morgen sol...og ikke minst så på "  Dagens land eller By"..

                      Sliten etter en lang reise første dagen. 



senga og rommet som ble ryddet og redd opp hver gang vi levnet suiten. Snakker om service.
                                                    Soloppgang...

 
          koste oss med sjokolade dyppede jordbær siste kvelden på båten.
             En kaffepause og den beste eplekaka jeg noensinne har spisst, i Marseille                                            Frankrike.
I Valencia i Spania snublet jeg over en kjempe lekker liten interiør butikk...kjøpte denne nostalgiske knaggen til badet.. Hadde jo ikke plass i kofferten til stort annet..
 
 
Torsdag i morgen og snart helg. Da blir det endelig hytta og turer i høstfjellet på oss. Herreverden det gledes<3 stoor klem;)

onsdag 4. september 2013

mitt hytte paradis♥

På hytta vår i fjellheimen er det godt å bare være.  Det besste jeg vet er å ligge ute i hengekøya.  Lese i interiør blader, høre vannet ifra stranden. Fuglekvitter og total ro. Er ingen plass i verden jeg slapper mer av enn på hytta.  Fortsatt uten nett hjemme.  Har ikke savnet det i sommer...men nå begynner jeg å bli lei. Liker ikke å publisere bilder ifra mobil. For kvaliteten på bildene blir jo så dårlig.  Men nå er det det eller ingenting; )

Ble sååå fornøyd med hytte møblene vi kjøpte til hytta hær om dagen.





 
Nyt kvelden. Hær skal jeg sitte inne med tente lys mens regnet plasker ute. Er sjarm med høsten også;