Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



tirsdag 29. januar 2013

Lide for skjønnheten?

Helt siden spisestua ble flyttet inn på kjøkkenet..Har jeg sittet og fundert frem og tilbake hva jeg skal plassere i den `andre` enden av stua..Nå står det 2 skjenker dær, det ser ikke helt harmonisk ut. Planen blir vel å bære den ene skjenken opp på loftet...Ulempen er bare at den er utroooolig tung;/ Derfor har jeg utsatt å flytte den før jeg visste 100 % sikkert hva jeg skulle gjøre. + at den må ryddes...hihi...og det er jo sååå kjedelig ;)
Men jeg har ihvertfall bestemt meg for å ha en god stol der skjenken nå står..

Valget falt først på denne skjønnheten av en stol. Selges av Micma design på facebook.
Prisen er heller ikke noe å si på.2000 kr. Liten, nett og lekker stol til den lille stua mi...
Men....Vil den nå bli så mye brukt, eller vil den messt stå til pynt?
Hadde ikke nølt 1 sekund hvis jeg hadde stort hus og gooo plass.Ser virkelig for meg denne i en lekker stor yttergang. Men i dette tilfelle måtte den isåfall hengt i taket... For vår gang er en ueropall gange 2 og en halv;)..hihi...Men det er rart hvordan man endrer seg litt etterhvert som man får barn og må begynne å tenkte praktisk istedet for pent..litt kjedelig, men nødvendig..




Så fornuften seiret.....Da blir valget av stol denne..


eller kanskje denne?

Begge stolene er å bli kjøpt på jysk faktisk...er ikke noe å si på prisen. 1999kr.

Disse stolene er langt ifra så vakker som den første, men tror de begge kan være bedre  å sitte å lese i sammen med lillemor, itillegg tåler de nok bedre små barnehender som ikke bestandig er så rene...
Hva synes dere om disse stolene da?

onsdags klem ifra meg <3

onsdag 9. januar 2013

Forandring fryder..;)

I ettermiddag heiv vi oss rundt og begynte med prosjekt ommøblering;) Spisebord og stoler inn på kjøkkenet = mere gulvplass på stua. Kvelden skulle jeg bruke til å styre å stelle, og plassere gjenstander dær de passet inn hær og dær. Men tøtta vår på 10 mnd ville det heeelt annerledes. Har hatt en liten kamp på loftet i kveld med min lill datter som plutselig har fått lakenskrekk..sååå slitsomt. Så fikk ikke ordnet til så mye som jeg ville før jeg tok bilder.Og fortet meg sånn så kvaliteten ble ikke helt bra...menmen, det går ikke bestandig slik man vil..;)


Dette ble vel slettes ikke verst? ikke så mye gulvplass som tidligere da.Men ærlig talt..hva skal man egentlig med mye gulvplass på et kjøkken;) tjihii..

 Slik så kjøkkenet ut i jula, huff, så rotete jeg nå synes det egentlig så ut. Less is more`..tror det gjelder litt i innredningsstilen min også;)
 Trodde det kom til å bli Aaaalt for voldsomt med spisebordet på kjøkkenet, pga størrelsen og at det var såpass massivt og ruvende.. Men det ble gooo plass på alle 3 sidene;) Så nå er jeg kjempe fornøyd for at jeg endelig prøvde..Så feil kan man ta=)




 Slik så det ut i spisestua vår i jula..

 Og slik ble det nå. Den ene av skjenkene skal bæres opp på en av rommene. Vet ikke helt hvilken enda.


Den ene av kjøkkenstolene ble plassert i hjørne under speilet.

Hva synes dere? Stoor klem ;)

fredag 4. januar 2013

Bilderas ifra Barnerommet..


I dag har vi fått ny seng i hus. juhuuu;) Så det gledes til å legge seg i ny seng, Planen var å ta bilder av hovedsoverommet i kveld. Men sjefen i huset endret planene mine siden hun var stuup trøtt og måtte rett og slett legge seg før vanlig leggetid i dag. Så får bare ta bilder dær inne i morgen istedet.

Skulle egentlig ikke vise bilder ifra Lillemor sitt rom før jeg fikk flyttet både hun og senga hennes inn dit. Nå står det en utslått sovesofa dær og tar mye plass. Men viser dere bilder alikevel.

Slik så soverommet ut før oppussing, like etter vi hadde kjøpt huset. Før vi pusset opp vårt soverom så sov vi hær inne, På en sånn oppblåsbar gjestemadrass...huff, dårlige minner, husker vi måtte opp mange ganger iløpet av natta å slå på knappen for å få mere luft i madrassen..

Trodde bare den `holdt` litt dårlig på lufta etter man lå på den i mange timer, inntil vi fant et pittelite hull i den etter ca 14 dager med `nattpumping` ;) hihi.. Vi ville vente med å ta hit senga vår før vi var ferdig med å pusse opp soverommet vårt. Nå skjønner jeg virkelig ikke hvordan vi klarte å sove mange netter på luftmadrassen;) Men etter 6 mnd med oppussing var jeg bare så glad for å endelig ha flyttet inn at jeg sikkert kunne sovet på badegulvet;) hihi...


Den `herlige` oppblåsbare senga ;)

Er over et år siden rommet  ble pusset opp. Jeg var gravid og ganske dårlig form den dagen mannen dro ut for å kjøpe materialer. Jeg sa at han fikk frie tøyler til hvilket material vi skulle ha på veggene, bare ikke ferdig malte plater. For det var jeg så lei av.

Han kom hjem med noe helt nytt, lutete treplanker som kunne brukes til både vegg, gulv og tak...Jeg kjente jeg fikk litt sponk, De ekstra hormonene i meg ble litt små sur og lurte på om han hadde kjøpt materialer til hytta eller huset;)

Men vet dere hva, jeg ble faktisk kjempe fornøyd når det kom opp på veggene.
Vi hadde også kjøpt et kjempe fint gulvbelegg til barnerommet. Men sjekk det fine tregulvet som kom frem når vi rev gulvet, Så hær ble det kjøpt gulvmaling istedet.



 Velkommen inn til pikerommet...

 Hva synes dere om kombinasjon grå malt tregulv, lutet trepanel og den stripete tapeten? Jeg synes dette rommet er blitt så lunt og kanskje det koseligste rommet i huset faktisk...;) Jeg ville ha en ganske anonym tapet slik at jeg kunne sette opp wallsticks. Syntes denne var så nydelig. kjøpt på allposters.no
                                  `kveldsstemning`

 Lysekrone ifra Skeidar, veldig glad i den, også er den jo så billig;)
 Navnebanneret har ei som kaller seg `amanda skautet` på facebook laget. Kombinasjon av grått og rosa er nydelig synes jeg.
 Fineste liftgardinen, gjenstår å male vinduskarmen hvit da.

         ` Årene glir fort forbi, fang dem og fyll dem, la dem fylles med harmoni. spar og forgyll dem..
 Skuvsenga som jeg kjøpte av Nina med bloggen `mitt lille slott` Den fikk tanteungen sove i når hun ovenattet  hos oss ilag med familien på nyttårsaften, blir nok ei god stund til lillemor skal sove i den så foreløbig står den bare til `pynt`
 Denne tapeten kom jeg ramlende over på bruktbutikken faktisk.. Den ser skikkelig gammel ut og er tykk å stiv så den var ganske vanskelig å legge på skapdøra. Kjolen er den første gaven Mille fikk etter hun kom til verden. Kjolen er fra Babyzara,For fin til å pakke bort så den får pynte opp på døra;) `mitt rom` skilt, kjøpt på kremmerhuset.
 Høydemåler som står bak skuvsenga. Også denne kjøpt på allposters.no
 Vegghylle med litt pynt og gaver ifra dåpen må til ;)


Den gamle kista jeg fant på loftet til farfar rommer masse leker og fungerer fint som nattbord nå når gjestesenga står hær inne.


Ha ei fortryllende helg alle herlige <3

Klem Mailinn...