Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



fredag 26. august 2011

Lysekrone.



Endelig har jeg fått summet meg til å få tatt bilde av den nye lysekrona. For et pirk arbeid det var å sette på alle krystallene. Men så ble jo resultatet så fint;) Det synes ikke så godt på bildene pga at jeg har knipset uten blits, men det ble skikkelig storm belysning i stua.. Hadde sett for meg det lune og romantiske lyset=) jaja.Satser på at det går ann å montere opp dimming på den, imellomtiden får jeg nøye meg med å sette inn nye pærer med mindre watt.

Hva synes dere forresten om reinskinnet i stua? kjøpte det til hytta og skulle bare prøve det på gulvet hjemme. Synes det ga en lunhet og kontrast til den romantiske lysekrona og det lyse hjemmet mitt.
Tror det skal få bli værende=)

Må forresten bare vise dere et bilde av huset, dette kom jeg hjem til en dag jeg hadde vært på beøk hos søsteren min og jeg hadde mye å bære. Tror dere jeg savnet ei trapp?var sikkert godt over 3 meter hehe. Endelig er dreneringsarbeidet ferdig og vi kan starte byggina om ikke så lenge. Må bare få grusen til å sette deg litt slik at det ikke synker.




Ønsker dere ei topp helg;) klem ifra meg.

lørdag 20. august 2011

Gammelt bilde.

Endelig har jeg fått summet meg til å få tatt kopi og forstørret  et gammelt bilde.
Her eg jeg, min storesøster og min kjære mormor fotografert en sommer morgen.
Jeg valgte å fremkalle bildet i svart hvitt da vi hadde på oss klær i alle regnbuens farger;)
Bildet er langt ifra perfekt med fletter i hist og pist og undertøy som vises,hihi. Men det er det som gjør bildet så gull verdt for min del, og inneholder så mange gode minner ifra sommerene våre hos mor og far<3

Bilde ramma er kjøpt på Home & cottage. Skal sette inn en litt hvitere bakgrunn senere.

Ønsker dere alle en flotters lørdagskveld;)

mandag 15. august 2011

tilbake til hverdagen;)

Hei igjen;) da var ferien over for denne gang og ei arbeidsuke er overstått, helga forbi og det er starten på ei ny uke. Jeg har hatt en kjempe fin sommer. Det ble en liten tur for å besøke slekt i Brønnøysund også ble det hytte ferie resten av tiden. Det er lenge siden jeg virkelig har slappet så av som jeg har gjort denne ferien. Ikke stresset med å rekke noen ting. Deilig. Når sant skal sies så har jeg ikke ligget på latsiden. Vi har malt hele hytta. Et soverom, pusset og beiset en kjempe stor altan. +++.
Men når det er på ens egen hytte så blir det liksom ikke `jobb``. Men jeg skal innrømme at det kom noen stygge ord utav munnen min når jeg malte vindussprosser som ikke var avtagbare. Det var ikke en  jobb for utålmodige meg;) hehe. Det vil komme et eget blogginnleggg om hytta siden vi ikke ble 100% ferdige.

                                          Nydelig regnbue i fjellheimen;)
  Min kjære prøver fiskelykken i Brønnøysund en vakker sommerkveld.



I det siste har jeg handlet litt nytt til hjemmet på nettbutikken Sofies Villa. De har jo sååå mye fint;)

                         Passende veggord på kjøkkenet;)
 Nydelig vintage hjerte i messing
 Hjerte i stoff med ei søt lita jente på.
Endelig hadde de inne bad wallstick i sølv;) jippi..

Den hvite vegghylla er kjøpt på Perfect home. Må vel kanskje gå til innkjøp av pikekyss til glassklokka;) 
                                                                                                             
                                              
                                          Elsket dette hageskiltet.
                                                  Kveldsstemning i hagen.
 Endelig har jeg fått tak i slike stoler som jeg har vært på utkikk etter lenge. Men jeg hadde virkelig ikke hellet med meg i helga;( Jeg skulle hente hvit malinga til ei venninne sent på lørdagskvelden. Planen var å male disse stolene i går. Men jeg endte istedet opp med å male hele baksetet på bilen. ååh joda, i et øyeblikk av skikkelig dumhet så hadde jeg satt malingsspannet i en pose i BAKSETET...og lokket hadde ikke vært ordenlig på;/...så jeg endte opp med å vaske bilen istedet. Og ikke går malinga bort heller. Har heldigvis en gammel bil. but still;/ jaja.. jeg får trøste meg med at jeg har kjøpt meg ei helt nyyydelig lysekrone ifra Skeidar;)Satser på å få den opp i dag!

Det kommer til å bli maange blogginnlegg ifra meg fremover;) det gledes til mørkere og kjørligere kvelder med en kopp kakao og interørinspirasjon ifra dere;)

HA EN FIN UKE;) KLEM MAILINN