Mailinn`s Hus

Mailinn`s Hus

Velkommen

Sååå koselig at du titter innom min lille interiørblogg

Blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen. Da finner jeg jo også deg igjen;)



torsdag 16. juni 2011

Sommer og hyttekos;)

Pga graving i gata har jeg nå vært uten nett og tv i snart ei uke..godt å få logget seg på bloggen igjen..hihi!
Men uka har jo gått helt enormt fort. Forrige helg tilbringte vi på den nye hytta vår. Vi hadde ikke sett den uten snø rundt veggene så vi var så spent på hva som kom til å dukke opp nå når bakken og hagen var blitt bar. Jeg koste med godt der jeg gikk og tittet både her og der. Det var ikke så veldig mye spennende som dukket opp. Men under altanen lå det visst en gammel grønn og fin spark. Har lyst til å ta den frem og bruke den til noe men foreløpig ingen ideer til hva jeg kan bruke den til. forslag?  vi hadde ihvertfall noen helt fantastiske fine dager på hytta. Nå er det jo helg igjen og da skal vi selvfølgelig opp igjen. Jeg har vært så uheldig og blitt plaget med ryggen det siste halve året så å gå i fjellet er den beste medisin for ryggen min;)

skal også passe mine tantebarn ifra lørdag til søndag og det gledes stort til å se god jentene mine igjen<3



Legger ved noen bilder ifra hytta.

Vakker solnedgang.
Dette bildet er tatt hos noen hyttenaboer. sjekk den utsikta;)


 Hytta vår` i jungelen` hehe! har nå fått fjernet mesteparten av trærne.

Mogressfjellet hvor vi har hytte er kongen over rekved. Det ligger over alt. Så i helga lagde jeg en stige som jeg hengt opp på badet. Perfekt håndkleholder. Og en liten knagg.Skal innrømme at jeg tok meg selv i å titte inn på badet hver gang jeg gikk forbi bare for å se på den nye stigen min..hihi! Er vel lov å være fornøyd med seg selv av og til?;)

`man tager hva man haver``. Prøvde å lage et hjerte men formen ble vel kanskje ikke helt `hjertelig`.men pytt! Jeg hadde flaks og fant både tynn ståltråd, fiskegarn og hvitmaling på hytta.

ser ikke ut som jeg får tid til titte innom så mange av dere nå ikveld;/ meg gleder meg til å lese/se hva dere holder på med etter helga;)

God helg alle sammen<3 (sånn litt på forskudd..hihi;)

mandag 6. juni 2011

Hjemme spa;)



 Det er ikke mye som er bedre enn et langt boblebad,masse stearinlys,god badeolje, fin musikk på radioen og tiden til og rett og slett bare pleie seg selv og slappe av. Her i nord har det vært mye regnvær i det siste og da er det litt ekstra kos og skjemme bort seg selv.
Hvite badeskum roser hører jo også med;)

 kan ikke skryte på meg et lite lekkert badekar med løveføtter..Valget falt visst på et voldsverk av en dusj. Jeg hadde ikke  lyst på bare badekar siden jeg hater og ikke få `holde på varmen` når jeg tar meg en dusj på kalde trøtte morgener. Da jeg ikke hadde lyst på begge deler(dusj og badekar) ble det en steam dusj av denne typen. På denne måten fikk jeg begge deler.

 Genialt med to vasker. Man slipper å krangle om speilet på morgenen ihvertfall;)hihi
 Infrarød badstu er kjekt å ha på kalde dager. Etterhvert kommer vi til å plassere badstua nede i kjelleren og bygge skyvedørsgarderobe på hele bredden. Badet er veldig stort så på denne måten vil jeg få et lite vaskerom. Det skal bli deilig og kan skjule skittentøykurven bak skyvedører;)hihi.(.Beklager dårlig bildekvalitet, på tide at jeg tar og setter meg ordentlig inn i det nye kameraet mitt;/
Litt lesestoff må man jo også ha når man sittter i badstua;)

Håper dere har hatt en kjempe fin mandag(så bra som mandager kan være ihvertfall;)
klemklem<3